Κόλαφος ο Νίκος Συρίγος για Αλέξη Κούγια: «Δεν τα τρώμε όλα χωρίς να μιλά κανένας»

Για την δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας, σχολίασαν στην σημερινή εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι¨, με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο Νίκος Συρίγος και η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκαν για το θέμα, μετά και την ανακοίνωση που έβγαλε ο γνωστός ποινικολόγος την προηγούμενη εβδομάδα.

Τι αναφέρθηκε

Όπως είπε αρχικά: «Ευτυχώς διαθέτουμε ακόμα κοινή λογική. Να το πούμε κι αυτό ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που διαθέτουν κοινή λογική στην Ελλάδα κι αντιδρούν σε πράγματα που δεν πρέπει να ακούγονται. Εγώ θα επιμένω ό,τι κι αν λέει ο κ. Κούγιας. Ακόμα κι έτσι υπάρχουν κι αντιδράσεις και δεν τα τρώμε όλα χωρίς να μιλά κανένας, να ακούμε διαγγέλματα στην τηλεόραση και πράγματα που δεν πρέπει να ακούμε» .

Όταν η δικαστική συντάκτης, Άννα Κανδύλη, επισήμανε πως είναι υπερασπιστής κι ό,τι ακούγεται είναι από την εντολέα του, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε: «Συγγνώμη εδώ η αναφορά δεν αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου μόνο, αλλά μία τεράστια μερίδα ανθρώπων. Δεν είπε τι να το κάνει η Ρούλα ένα παραπληγικό παιδί, είπε τι να το κάνεις. Όχι ότι θα ήταν καλύτερο να πει κάτι τέτοιο. Δηλαδή αν έλεγε τι να κάνει η Ρούλα ένα παραπληγικό παιδί θα λέγαμε α εντάξει τότε; Η Ρούλα δεν ήθελε; Έθεσε ένα ερώτημα γενικό Άννα μου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υπερασπιστείς κι ο καθένας επιλέγει ποιους θα υπερασπιστεί. Και τι δικηγόρο θα έχει ο καθένας. Όλα αυτά είναι ταιριαστά»

Δείτε το video

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της