Κόλαφος ο Κοκκινόπουλος για Μαρκουλάκη: «Σε όλα τα επαγγέλματα, υπάρχει και κατάντια. Έχει ανάγκη να γίνει παρουσιαστής;»

Στην κάμερα της εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας» βρέθηκε ο Πάνος Κοκκινόπουλος, οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ολης της ύλης.

Όσα αποκάλυψε

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος αναφέρθηκε σε 2 πρότζεκτ (παραγωγές) που ετοιμάζει για το επόμενο διάστημα καθώς και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με μία καθημερινή σειρά. Ενώ αναφέρθηκε και στην τάση των ηθοποιών να γίνονται παρουσιαστές όπως και η περίπτωση του Μαρκουλάκη.

Παρακάτω, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για όσα ετοιμάζει. «Το ένα είναι μία μίνι σειρά 8 επεισοδίων, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Αύγουστου Κορτώ “Μισό Παιδί”. Είναι μία ιστορία μυστηρίου, που δεν ξέρω όμως πού θα την δείτε, γιατί είναι ακριβή σειρά και ακόμα το συζητάμε»,

«Το άλλο είναι μια σειρά που λέγεται “Η Αλίκη στη σκοτεινή πόλη”. Είναι μια υπαστυνόμος στο ανθρωποκτονιών, η οποία ασχολείται περισσότερο με γυναικοκτονίες. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις της επικαιρότητας, για τις οποίες θα μπορούσα να γράψω. Αυτή της Πάτρας, των Γλυκών Νερών και της Φολέγανδρου», συμπλήρωσε.

Τέλος, για τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν τον ρόλο του παρουσιαστή στην τηλεόραση, δήλωσε: «Σε όλα τα επαγγέλματα, υπάρχει και κατάντια».

«Μα ο Μαρκουλάκης έχει ανάγκη τώρα να γίνει παρουσιαστής; Τόσο καλός ηθοποιός και σκηνοθέτης να πηγαίνει να παρουσιάσει κάτι, που το είδα τυχαία και δεν το πίστευα. Τον αγαπώ. Είναι καλός ηθοποιός και φίλος», πρόσθεσε κλείνοντας.

Δείτε το video

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”