Κόλαφος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά της Κατερίνας Καινούργιου: «Ως γνωστόν ανοίγει το στόμα της και…»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τοποθετήθηκε σχετικά με την κόντρα που ξέσπασε ξανά ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά, μετά την σκληρή απάντηση της παρουσιάστριας του ALPHA στην χθεσινή 23/5 εκπομπή Super Κατερίνα.

Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την Κατερίνα Καινούργιου

«Για μένα ό,τι έχει ακουστεί δεν ισχύει. Ειλικρινά. Προχθές άκουσα ότι θα είμαι συμπαρουσιαστής της Δανάης. Κάθε μέρα ακούω κάτι καινούργιου. Χθες θα είμαι στο 10:00-12:00 με τη Φαίη στον ΑΝΤ1. Ήμουν 8 χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν με έκαναν τίποτα, θα ξαναγυρίσω; Όχι», είπε αρχικά στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Με ρωτούσαν ποια είναι η άποψή σου. Η Φαίη δεν είπε κάτι τρομερό, δεν έβρισε κανέναν. Το χειρότερο που μπορώ να το χαρακτηρίσω είναι ένα “ειρωνικό παράπονο”. Η Καινούργιου ως γνωστόν ανοίγει το στόμα της και χάνει τον έλεγχο. Την ενημέρωσαν για αυτό και απαντά με πολλαπλάσιο θυμό, που στην τελική δεν μίλησε και για αυτήν. Η Καινούργιου φαίνεται ότι δεν χωνεύει περισσότερο τη Φαίη παρά τη Δανάη, που έγινε και όλο αυτό το σκηνικό με τον πρώην.

Η αλήθεια είναι ότι το ρεπορτάζ που προβάλλουν στην Κατερίνα δεν το προβάλλουν με καλοσύνη. Ο τρόπος είναι λίγο για να “καεί”. Δηλαδή ας πούμε για το MEGA “δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται εφόσον είναι ακόμα στον αέρα η Δανάη”. Και ταυτόχρονα λένε “όχι, δεν θα πάει στο MEGA αλλά στον ΑΝΤ1”. Έχει μία εριστικότητα το ρεπορτάζ, δεν έχει ύφος πληροφορίας», σχολίασε με αιχμηρά λόγια.


Related posts

Πανευτυχής ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Κάθε μέρα ξυπνάμε με 300 – 500 νέους ακολούθους»

Η on air ατάκα που “πάγωσε” την Κατερίνα Καινούργιου: “Μακάρι να βρεις κι εσύ τον Λιάγκα σου”

Εξομολογείται η Δήμητρα Παπαδήμα: “Με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου μας χώρισαν προβλήματα οικονομικής φύσης”