Κλαίει όλη η Ελλάδα για τον Καρρά: Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά τον “μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή και γνήσιο ΠΑΟΚτση”

Ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς δεν είναι πια μαζί μας, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπως αναφέρει το SPORT24, αποχαιρετά με θλίψη τον μεγάλο μουσικό και ερμηνευτή, ο οποίος ήταν φίλαθλος του Δικεφάλου.

Το αντίο του ΠΑΟΚ

“Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά, έναν μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή αλλά και γνήσιο ΠΑΟΚτση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”, αναφέρει το μήνυμα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την Κυριακή (24/12). Ο γνωστός τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγείας, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν με κορονοϊό στην εντατική.

Μεγάλωσε στην πόλη της Θεσσαλονίκης τη δεκαετία του ’60 και το 1969, σε ηλικία 16 χρόνων, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο “Πρόσφυγας” στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Επίσης, είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του “Εγώ αγάπη μου, εγώ”.

Μέσα σε λίγα χρόνια ο Βασίλης Καρράς γίνεται ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής της Ελλάδας. Του έχει αποδοθεί ο χαρακτηρισμός “Ο Άρχοντας της καψούρας” γιατί έχει τραγουδήσει όσο κανείς άλλος τον πόνο του… χωρισμού, ενώ είχε σταθερή πορεία στη δισκογραφία με πάνω από 40 δίσκους.

Related posts

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης: “Η ΕΡΤ να βρει κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα”

Όλα τα φώτα πάνω στη Βεργίνα: Αρχαιολόγοι βρήκαν το λουτρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Αιγές

Σκληρός «επίλογος» για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Ήταν προδοσία και αποφασίσαμε ότι…»