Κίνηση ανθρωπιάς: Ο Άκης Πετρετζίκης σέρβιρε κισκέτς στου πιστούς στο Ταξιάρχη Μανταμάδου

Ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε στη Λέσβο και επισκέφθηκε τον Ταξιάρχη Μανταμάδου και έκανε μια κίνηση ανθρωπιάς.

Σέρβιρε σε πολύ κόσμο, ανάμεσα στους οποίους και τον Ακη Βέρρο το παραδοσιακό κισκέκ. Έτσι ο Ακης σέρβιρε τον… Άκη όπως λένε τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου. Ο μεν Πετρετζίκης είναι Άκης από το Γιώργος και ο δε Βέρρος είναι Άκης από το Ταξιάρχης.

Σέρβιρε στους πάντες

Ο Ακης Πετρετζίκης κάνει «Food Tour» στη Λέσβο, και εκτός από τον Μανταμάδο, θα μαγειρέψει σε Πέτρα και Μόλυβο, γνωρίζοντας παραδοσιακές τοπικές συνταγές και κάνοντας παράλληλα τα μαγειρικά… μαγικά του!

O Δήμος Δυτικής Λέσβου τον έχει διευκολύνει πολύ στη «μαγειρική περιοδεία» του για τρεις ημέρες και για την εκπομπή του. Μάλιστα ο Άκης Πετρετζίκης είχε κάνει κάλεσμα στα social media για το πού να πήγαινε στη δεύτερη σεζόν της εκπομπής του.

Η Αφροδίτη Βατή, αντιδήμαρχος Τουρισμού έκανε τα δέοντα καλώντας τον και εκείνος ανταποκρίθηκε θετικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η παραγωγή είναι δική του, χωρίς έξοδα του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Την Τρίτη 2 Μαϊου θα βρίσκεται από τις 11:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι στην Κομνηνάκη, στα Λαδάδικα Μυτιλήνης για να υπογράψει τα βιβλία του στο κοινό του, καλεσμένος του βιβλιοπωλείου Book and Art.

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται