Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο Μαρτίκα: Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου – «Σας εξιτάρει να την πέφτετε σε γκόμενους που έχουν σχέση»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει αποκαλύψει πολλές φορές πως η ίδια έχει πρόσβαση στον λογαριασμό στο Instagram του Σπύρου Μαρτίκα, με συνέπεια να βλέπει κανονικά όλα τα μηνύματα που γυναίκες στέλνουν στον σύντροφό της.

Τι συνέβη;

Όπως αποκάλυψε έξαλλη σε ένα Instagram Story, υπήρξε γυναίκα που έστειλε στον γοητευτικό φαρμακοποιό μήνυμα να τον πάρει τηλέφωνο να μιλήσουν. Εκείνος της είπε να τον πάρει και εξήγησε πως βρίσκεται με τη γυναίκα του.

«Τι εννοείς τι να κάνω τη γυναίκα σου; Δεν βλέπεις ότι έχει σχέση; Δεν βλέπεις ότι είμαστε μαζί; Τι θες να μιλήσεις με τον άνθρωπό μου και να κάνεις και τρελίτσες. Σας εξιτάρει να την πέφτετε σε γκόμενους που έχουν σχέση και είναι πολύ άσχημο αυτό. Μακριά από τους άντρες που έχουν σχέση. Εσείς γίνεστε ρεζίλι», σχολίασε η Βρισηίδα Ανδριώτου σε έξαλλη κατάσταση.

Δείτε το video






Related posts

“Έφαγε” άκυρο ο Λιάγκας: Μαθεύτηκε η αιτία που ο Μικρούτσικος έφυγε άρον άρον από το «Πρωινό» πριν ξεκινήσει η συνέντευξη

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η μητέρα μου είχε γνωρίσει κοπέλες που είχα, δεν της είπα ποτέ ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Κλαίω και είμαι σε σοκ»: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά από αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος