Καθηλωτικός ο Μπιμπίλας για 50-50: «Οι σειρές πρέπει να παίζονται γιατί ανήκουν σε όλους τους ηθοποιούς»

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι yes” μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Σπύρος Μπιμπίλας, για την τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη, μιας και στο Mega ξεκίνησε να προβάλλεται πάλι το “50-50”

Όσα ανέφερε για την επιστροφή του Φιλιππίδη στην τηλεόραση

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής πλέον είπε: “Ήμουν από τους πρώτους που από την πρώτη στιγμή αυτής της απόφασης, ήμουν αντίθετος. Οι σειρές πρέπει να παίζονται, ανήκουν σε όλους τους ηθοποιούς. Δεν έχει σχέση με το αν κάποιος ηθοποιός έχει εμπλακεί σε υποθέσεις για πολύ σοβαρά αδικήματα. Πρέπει να δίνεται η ευκαιρία και στους υπόλοιπους να μπορούν να εισπράξουν αυτά τα πενιχρά ποσά. Οι ρόλοι μας δεν ακολουθούν τη ζωή μας”.

Και πρόσθεσε: “Τα βασικά μου σίριαλ με τον Πέτρο τα έχω κάνει κι έχουν σταματήσει να παίζονται. Δεν είναι ότι μόνο αυτά έχουν σταματήσει, υπάρχουν δεκάδες σίριαλ που δεν παίζονται και θα ήθελα να παρακαλέσω τα κανάλια να τα ξαναβάλουν. Δεν μιλάω για τα 250 σβησμένα, μιλάω για τα πρώτα, εκτός του Ρετιρέ, που δεν παίζονται κι έχουν μείνει όλοι στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”, το οποίο με κυνηγά σαν δαίμονας και νομίζει ο κόσμος ότι έχω παίξει μόνο σε αυτό”.

Σχετικά με το “50-50”: “Η σειρά δεν ανήκει σε κανέναν, ανήκει σε όλους τους ηθοποιούς και δεν μπορεί να κόβονται σειρές επειδή κάποιος έχει πέσει σε ατοπήματα, τα οποία μάλιστα δεν έχουν τελεσιδικήσει”.

Δείτε το video


Related posts

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τον Γιώργο Παπαδάκη: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα & όλοι βρίσκονται στο πλευρό του

Eurovision 2024: Έξαλλοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού – Οι πρώτες εικόνες με σχήμα σταυρού

«Μου έμαθε να αφοδεύω και να ουρώ»: Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη για τον Θανάση Ευθυμιάδη