Καθηλωτικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα κανάλια θα έπρεπε να με συνταξιοδοτήσουν

Καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στις 12” στην ΕΡΤ ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη φωτίζοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του. Αναφερόμενος στις οικονομικές δυσκολίες των προηγούμενων ετών, αποκάλυψε πως τόσο ο Θέμος Αναστασιάδης όσο και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν οικονομικά.

Τι ανέφερε ο παρουσιαστής

Ερωτηθείς για το αν τον βοήθησαν τα κανάλια – που τόσα χρήματα τους έφερε ο ίδιος με τις επιτυχημένες δουλειές του- στις οικονομικές του δυσκολίες, απάντησε: “Μπορώ να σου αναφέρω εκπομπές που αν δεν είχα συγκεκριμένη συμμετοχή και δράση, η εκπομπή θα είχε πάει άπατη- το οποίο μπορώ να στο μεταφράσω πρακτικά γιατί ξέρω πόσα εκατομμύρια δραχμές ή ευρώ σήμαινε” και πρόσθεσε: “πάει κατά διαόλου το Fame Story, μπαίνω ως διευθυντής, κάνω διάφορα πράγματα και ξαναγυρίζουμε στο 65% (ξέρω) πόσα εκατομμύρια ευρώ σημαίνει αυτό”.

Και συνέχισε: “Άρα, λοιπόν, κανονικά αντί να είμαι πένης και αλήτης χωρίς ευρώ στην τσέπη μου εδώ και κάμποσα χρόνια, θα έπρεπε αυτοί οι ιδιοκτήτες των καναλιών – και δεν είναι ένα, είναι τρία τα κανάλια – να με συνταξιοδοτήσουν ως το μίνιμουμ της προσφοράς της οικονομικής”.

“Γιατί στα δύσκολα δεν λες “να του βγάλουμε μία τιμητική σύνταξη; Εξάλλου, μας τα έδωσε εις τη νιοστή”. Όπου το “ν” μπορεί να είναι φυσικός αριθμός και μπορεί να είναι πολύ μεγάλος αριθμός”, κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το video

Related posts

«Κόκκαλο» Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά: «Τι είναι αυτό που βλέπω…»

Αποκαλυπτικός Ρακιντζής: «Είχα δικό μου ελικόπτερο – Το πάρκαρα μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος…»

«Άλαλοι» στο πλατό με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Αυτά τα έχει ξεκινήσει η Ελένη Μενεγάκη…»