Καθηλωτική η Βάνα Μπάρμπα: «Δύσκολη η καλογερική, επέλεξα να είμαι ο άντρας της ζωής μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή T-Live ήταν η Βάνα Μπάρμπα σε μια ιδιαίτερη εξομολογητική συζήτηση με την Τατιάνα Στεφανίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και την περιπέτεια που βιώνει τους τελευταίους μήνες.

Όσα αποκάλυψε

«Το βασικό κίνητρο για να συνεχίζω είναι τα παιδιά μας. Όταν είσαι μητέρα το βασικό κίνητρο επιβίωσης το δικό σου είναι το να βλέπεις ότι αυτό που είναι η συνέχειά σου σε έχει ανάγκη, σε χρειάζεται. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι γερός, δυνατός και ψυχικά υγιής.

Πέρασα ένα θέμα υγείας, το οποίο πάει πάρα πολύ καλά. Να πούμε σε όλον τον κόσμο που περνάει άσχημες στιγμές ότι ένα μεγάλο δεκανίκι είναι η πίστη πάντα και ένα άλλο η σωστή πρόληψη στα θέματα υγείας. Η πίστη είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Όλα αυτά τα 13 χρόνια περάσαμε δύσκολα. Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει σε σημείο που δεν αντέχει άλλο. Όλα αυτά βγαίνουν, το σώμα είναι ο ναός της ψυχής και ξαφνικά σκάνε» ανέφερε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Είμαι μία από τις ανεξάρτητες γυναίκες, δεν είμαστε πολλές. Δύσκολη η καλογερική. Επέλεξα να είμαι ο άντρας της ζωής μου. Όταν είναι κάτι επιλογή σου πρέπει να το στηρίξεις. Δεν με κατατρώει όχι» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Δεν γκρινιάζω… Πώς να είσαι μόνη σου, όταν έχεις ένα παιδί; Κι όταν έχεις την οικογένειά σου; Η αγάπη του παιδιού είναι πάντα εκεί» συμπλήρωσε η Βάνα Μπάρμπα και συγκίνησε.

Δείτε το video

Related posts

Τον «έσβησε» με 2 βαριές λέξεις: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε φόρα και τα είπε όλα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Δυστυχώς άσχημα νέα για τον Βασίλη Καρρά: Παλεύει γενναία για τη ζωή του- «Στην κηδεία μου φορέστε λευκά ρούχα»

Τον καταδίκασε με 9 λέξεις: Ο πατέρας της Καρολάιν είπε αυτό που όλοι σκεφτόμαστε για τον 33χρονο πιλότο