Κάθετος στις απόψεις του ο Μάνος Πίντζης: «Το παιδί έχει ανάγκη το “θηλυκό κύτταρο”, τη μαμά του δηλαδή»

Ο Μάνος Πίντζης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, τον έρωτα, το φλερτ και τι δεν του αρέσει στην ελληνική τηλεόραση.

Όσα ανέφερε

Αναφερόμενος στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, είπε: «Το παιδί έχει ανάγκη το ”θηλυκό κύτταρο”, τη μαμά του δηλαδή, πιο πολύ από τον μπαμπά του, ειδικά στις μικρές ηλικίες. Από εκεί και πέρα δεν εξαρτάται τίποτα από εμένα».

Για τον έρωτα και το φλερτ, ανέφερε: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγματα από το να πέφτεις στα πατώματα για έναν έρωτα. Ο έρωτας σε παραλύει, στα διαλύει όλα μέσα σου. Τι είναι ο έρωτας χωρίς τσαλάκωμα; Δεν σιδερώνεται. Δεν συγχωρώ την απιστία. Έχω απιστήσει μια φορά και το μετάνιωσα».

«Έχω κάνει με φίλο μου μια φορά γυμνισμό στην Κρήτη και είχε την πλάκα του. Δέχομαι φλερτ από άντρες και είναι κολακευτικό. Δεν θεωρώ το σεξ υπερεκτιμημένο σε μια σχέση αλλά είναι και απαραίτητο».

Επίσης αναφέρθηκε στο τι δεν του αρέσει στην ελληνική τηλεόραση πλέον: «Δεν μου αρέσει να βλέπω στην τηλεόραση δημοσιογράφους να ”ξεκατινιάζονται”. Δεν είναι ωραία εικόνα για την ελληνική τηλεόραση να ”ξεμαλλιάζονται” οι παρουσιαστές μεταξύ τους. Ο Γιώργος Λιάγκας μια χαρά είναι σαν παρουσιαστής, αλλά δεν ξέρω τι τον έχουν βάλει να κάνει εκεί στην εκπομπή».

Δείτε το video

Related posts

«Κάγκελο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παικταράς του Εκατομμυριούχου έχασε μέσα από τα χέρια του 30.000€!

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Ξαφνικά «χιόνια» στο ΜEGA: Έπεσε… μαύρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!