Κατερίνα Λάσπα για Ελένη Μενεγάκη: «Σοκαριστικό αυτό που της συνέβη, αλλα πρόβλημά της, δεν θα το λύσω εγώ»

Η είδηση της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από το Mega έγινε γνωστή, με την παρουσιάστρια και το κανάλι να λήγουν τη συνεργασία τους από τον επόμενο χρόνο. Και είναι σίγουρα μια είδηση που απασχολεί αρκετά και έντονα την ελληνική showbiz καθώς και το μέλλον της. Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Κατερίνα Λάσπα σε έξοδό της και της ζήτησαν να σχολιάσει το θέμα.

Η αντίδρασή της για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Αρχικά δήλωσε για τον εαυτό της και τα προσωπικά της«Έχουν συμβεί στενάχωρα γεγονότα στην οικογένειά μου. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν είναι κάτι προς συζήτηση. Γενικά στην προσωπική μου ζωή είμαι πάρα πολύ ήρεμη, δημιουργική, χαρούμενη, ξεκλέβω λίγο χρόνο και για εμένα, για ταξίδια. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη αλλά δεν υπάρχει αυτή την περίοδο. Ούτως ή άλλως εγώ είμαι τώρα λίγο μεγαλοκοπέλα, ωραίοι οι έρωτες αλλά θέλουμε ηρεμία, χαρά και να πουλάμε και λίγο τρέλα»

Ενώ στη συνέχεια πληροφορήθηκε και για την αποχώρησή της Ελένης και πως το ζήτημα που χάλασε η ανανέωση ήταν το οικονομικό κομμάτι: «Εγώ θα το λύσω αυτό τώρα; Τι να κάνω; Θέλει δανεικά το Mega ή η κυρία Μενεγάκη;».

Κ. Λάσπα: «Θλιβερό και σοκαριστικό για τη Μενεγάκη που σταματάει, εγώ θα λύσω τα οικονομικά της;»






Related posts

«Με πίκρανε»: Σπάει την σιωπή της η Βέφα Αλεξιάδου μετά από χρόνια για την Μενεγάκη, το συμβάν που έφερε τέλος

«Αναστάσιμο» πισωγύρισμα από τον Θοδωρή Κολυδά: «Έρχονται καταιγίδες και καιρικές αστάθειες…»

«Σπουδαία κυρία Χριστίνα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»