Κατερίνα Καινούργιου για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Γυναίκα πρότυπο, σε μια εποχή που έχουμε μπερδευτεί στο ποιον θαυμάζουμε»

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, με τον πολιτικό, τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο να την αποχαιρετά με μηνύματα θλίψης.

Όπως έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε «ανθρώπινη ζεστασιά, ανεξάντλητη αγάπη, ακτινοβόλα ελπίδα που μετέδωσε σε χιλιάδες παιδιά που έδωσαν σκληρές μάχες και τα κατάφεραν».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου:

-«Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα και σκεφτόμουν πώς θα κρατήσω όλα τα χέρια των παιδιών που είναι εδώ μέσα, να τους δώσω δύναμη για να γίνουν το γρηγορότερο καλά». Μαριαννα Βαρδινογιάννη

Βλέποντας χθες παλιότερες συνεντεύξεις της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου …ένιωσα πως με αυτά της τα λόγια περιγράφει με τον πιο ζωηρό τρόπο την εικόνα που έχουμε για εκείνη.
Την ανθρώπινη ζεστασιά της, την ανεξάντλητη αγάπη της, την ακτινοβόλα ελπίδα της, την οποία μετέδωσε σε χιλιάδες παιδιά που έδωσαν σκληρές μάχες και τα κατάφεραν.

Ένας ξαφνικό “τέλος” που μας γέμισε ανείπωτη θλίψη, αλλά ήρθε με… γεμάτα χέρια. Γεμάτα αγάπη, γεμάτα ελπίδα, γεμάτα συμπόνοια, γεμάτα προσφορά, γεμάτα από ακούραστους αγώνες για τα παιδιά που έδιναν τη μάχη τους με τον καρκίνο. Γεμάτα όνειρα για μια ελληνική κοινωνία πιο ανθρώπινη, πιο δοτική, που δεν τρομάζει στο άκουσμα της λέξης καρκίνος, αλλά γίνεται μια γροθιά και τον πολεμά!

Ο ορισμός της γυναίκας-πρότυπο, σε μια εποχή που μοιάζουμε να έχουμε λίγο μπερδευτεί στο ποιον θαυμάζουμε και γιατί…
Καλό παράδεισο»

Related posts

Για τον Θανάση, τον Κώστα και τον Παύλo: Η οικογένεια Γιαννακόπουλου στέλνει το 7ο αστέρι ψηλά στον ουρανό με μια συγκινητική φωτογραφία

Φλέγεται η Λεωφόρος, καίγεται όλη η Ελλάδα: Πανηγυρίζουν στους δρόμους της Αθήνας οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Γνωστός Τικτοκερ αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τα τυχερά παιχνίδια – Δεν θα το πιστεύετε τι κανουν