Κατάθεση ψυχής από τον Μιχάλη Αεράκη: «Από 12 ετών πουλούσα λαχεία στο Ηράκλειο, τυχαία έγινα ηθοποιός»

Στην εφημερίδα Απογευματινή και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου μιλά ο Μιχάλης Αεράκης. Ο σπουδαίος ηθοποιός, που φέτος υποδύεται για τρίτη χρονιά τον παπα-Μιχάλη στον Σασμό του Alpha, μιλά για τη ζωή του, την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και τα δύσκολα παιδικά χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όσα αποκάλυψε

«Υπάρχουν εκδηλώσεις λατρείας, με φωνάζουν Παπά Μιχάλη, ευτυχώς με λένε και Μιχάλη, όμως έχω διαπιστώσει πόσο πολύ μεγάλη ανάγκη έχει ο κόσμος να ακουμπήσει κάπου μέσα από την δυστυχία του, από την ανεργία, την δυσπιστία απέναντι σε όλο το πολιτικό σύστημα», δηλώνει ο Μιχάλης Αεράκης.

«Στο πρόσωπο του παπά-Μιχάλη, που είναι ένας απλός λαϊκός άνθρωπος που προσπαθεί να δίνει λύσεις με τον λόγο του Θεού, ο κόσμος βλέπει έναν άνθρωπο για να ακουμπήσει πάνω του, με βλέπουν ως έναν Άγιο άνθρωπο που θα δώσει λύση… Με γεμίζει χαρά αυτό», εξομολογείται ο γνωστός ηθοποιός.

«Μέχρι τα 25 μου είχα περάσει δια πυρός και σιδήρου… Από 12 ετών πουλούσα λαχεία στο Ηράκλειο της Κρήτης και αργότερα ανάλογα με τη σωματική μου διάπλαση έκανα και άλλες δουλειές, όπως στην οικοδομή, σε μπαρ», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Αεράκης.

«Κατάγομαι από πολύ φτωχή οικογένεια και ως μεγαλύτερος – με άλλα 3 αδέρφια πίσω μου – έπρεπε να δουλέψω, γι’ αυτό και πήγα σε νυχτερινό γυμνάσιο στην Αθήνα για να εργάζομαι τα πρωινά», συμπληρώνει.

«Έγινα ηθοποιός τυχαία. Επειδή είχα από μικρός γένια, με είδαν και με φώναξαν σε ένα ερασιτεχνικό σχήμα για το ρόλο του παππά. Ήταν ο πρώτος μου ρόλος! Μόλις άκουσα τον σκηνοθέτη να δίνει οδηγίες, μαγεύτηκα και είπα στον εαυτό μου: αυτή τη δουλειά πρέπει να κάνεις. Μετά πήγα σε δραματική σχόλη», αποκαλύπτει στη συνέχεια ο Μιχάλης Αεράκης.

Related posts

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Πώς γεμίζουν τα μαγαζιά αφού είμαι φάλτσος;» – Οι νέες σπόντες

Ξεσπάθωσε ο Θανάσης Αλευράς για Eurovision 2024: «Δεν αρέσαμε στους σοβαρούς δημοσιογράφους αλλά μας ψήφισε το κοινό»

«Είσαι τρελός, μην φωνάζεις!»: Χαμός στον αέρα του MEGA με τον Νίκο Συρίγο – Σίσσυ Χρηστίδου: