Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Νιώθω περισσότερο σύντροφος παρά πατέρας, μας ήρθε λίγο ξαφνικά

Μια ανάσα από τον ερχομό του παιδιού του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξομολογήθηκε πως δεν του έχει βγει ακόμα το πατρικό ένστικτο.

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Δήμητρας Βαμβακούση.

Όσα ανέφερε

«Είμαστε κοντά. Σε κανέναν μήνα πάνω κάτω με το καλό. Νιώθω περισσότερο σύντροφος παρά πατέρας, με την έννοια που μπορεί ενδεχομένως να νιώσω αργότερα. Η Δήμητρα και η κάθε Δήμητρα χρειάζεται τη βοήθεια του ανθρώπου της. Είναι πρωτόγνωρο, κάθε ημέρα είμαι καινούργια και πρέπει να είμαι εκεί για οτιδήποτε χρειαστεί. Δεν είναι παράλογη ως έγκυος, είναι σχετικά καλά», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σχετικά με το εάν είναι ψύχραιμος και έτοιμος που θα έρθει στον κόσμο το μωράκι τους, απάντησε: «Πρέπει να σταθώ αντάξιος του γεγονότος, αυτού του γεγονότος, δεν υπάρχει χώρος για να τα χάσουμε. Πρέπει να δηλώσεις και με την παρουσία σου την όποια ηρεμία πρέπει. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, πρέπει να είσαι ψύχραιμος».

«Πολλά χρόνια πριν είχα τον θεσμό της οικογένειας στο μυαλό μου, αλλά αυτό δε συμβαίνει με τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Εμάς μας ήρθε και λίγο ξαφνικά. Η Δήμητρα είναι εξαιρετική στο πώς τα αντιμετωπίζει, γιατί είναι μια νέα κοπέλα. Σχεδιάζαμε να κάνουμε άλλα πράγματα, αλλά επειδή θεωρούμε πως είναι από τον Θεό, έχουμε στραφεί με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό», ανέφερε σε άλλο σημείο σχετικά με το θαύμα που ζουν.

Δείτε το video






Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”