Κατάθεση ψυχής από την Μαριάννα Πυργιώτη: «Χήρεψα νέα, μπορούσα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου αλλά προτίμησα να είμαι μαμά και μπαμπάς για τα παιδιά μου»

Η Μαριάννα Πυργιώτη, σε συνέντευξη της προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Όπως εξήγησε, μέσα σε όλα, πως έχει βάλει τελεία στη δημοσιογραφία με μοναδική εξαίρεση το «βαρύ» ρεπορτάζ.

Όσα αποκάλυψε

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος δήλωσε πως: «Νομίζω ότι έχω βάλει τελεία στην δημοσιογραφία. Πολιτική αναλύτρια ήμουν και παραμένω. Με καλούν, πηγαίνω αν και θα γύριζα στη δημοσιογραφία μόνο για ένα πράγμα. Το βαρύ ρεπορτάζ»!

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Χήρεψα πάρα πολύ μικρή, είχα ευκαιρίες να φτιάξω ξανά τη ζωή μου αλλά θεώρησα πως πρέπει να είμαι μαμά και μπαμπάς για τα παιδιά μου, το οποία «μπαμπά» είχαν τον πατέρα μου».

Τόνισε μάλιστα: «Έχω δύο εγγόνια δικά μου και δύο… Τελ – Αβιβωτάκια από τον σύζυγο μου».

Για τον σύζυγο της ανέφερε: «Με τον σύζυγο μου, τον Ραμ γνωριστήκαμε σε ένα τραπέζι και το ένα έφερε ο άλλο. Ποτέ δεν φοβήθηκα μαζί του, πάντα αισθανόμουν υπέρασφαλής. Ο γιος μου, όμως, όταν ήταν μικρός, είχε πει στην κοπέλα που μας καθάριζε το σπίτι, «μη πας στο μπαλκόνι γιατί η μαμά μου βγαίνει με τον πρέσβη του Ισραήλ και μη σε σκοτώσουν τίποτα τραμοκράτες»!

Η κοπέλα το πίστεψε και είχε αφήσει το μπροστά μπαλκόνι ασκούπιστο για ένα μήνα» πρόδωσε με χαμόγελο η Μαριάννα Πυργιώτη.

Related posts

«Για ποιον λόγο είπες ένα τέτοιο ψέμα δημόσια;»: Ένταση στο Πρωινό μας για όσα είπε ο Μαρτίκας στον Μουτσινά

Είναι επίσημο: O Nίκος Μουτσινάς αποκάλυψε το τέλος της εκπομπής του – Πότε ρίχνει αυλαία

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο της Σούζη: Τι λέει ο Βασίλης Κωνσταντίνου που βοήθησε στον απεγκλωβισμό της