Κατάθεση ψυχής από την Μαρία Μπεκατώρου: «Παρακαλούσα τον Θεό να πάρει τον πατέρα μου, χωρίς να ταλαιπωρηθεί άλλο»

Με την Μαρία Μπεκατώρου συνομίλησε η Δώρα Τσαμπάζη στο νέο επεισόδιο του podcast που παρουσιάζει στο ladylike.gr. Μεταξύ άλλων, δε, η λαμπερή παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού αναφέρθηκε στην δύσκολη διαχείριση της ασθένειας του αγαπημένου της πατέρα που τον οδήγησε στον θάνατο.

Όσα ανέφερε

Ειδικότερα, η Μαρία Μπεκατώρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο μπαμπάς μου αρρώστησε όντας σε μεγάλη ηλικία, ευτυχώς. Δηλαδή σχεδόν 80 χρονών. Όμως το θέμα με την δική μου περίπτωση είναι ότι δεν πίστευα ποτέ ότι θα αρρωστήσει. Χωρίς λόγο, σαν μικρό παιδάκι. Επειδή «είναι μπαμπάς μου και για μένα πάντα ήταν δυνατός» έλεγα ότι δεν θα αρρωστήσει».

«Ακόμα και όταν είχε τα πρώτα συμπτώματα, αυτό είναι και λίγο περίεργο γιατί ήρθαν όταν εγώ γύρισα το Junior MasterChef, ένιωσα ότι δεν έχει κάτι. Όταν όμως ακούς τη λέξη αυτή, την αρρώστια, σε πιάνει ένας πανικός και θες να ακούσεις την αλήθεια. Στον πατέρα μου ήταν στο πάγκρες. Εντάξει, μπορεί να γίνουν και θαύματα λες αλλά πόσα θαύματα πια. Μου είπε 6 μήνες. Ο μέσος όρος είναι 6 με 8 μήνες».

«Ήξερε αλλά αποφάσισε να ζήσει χρόνια ποιοτικά, όσο του έμεινε, χωρίς χημειοθεραπείες. Μου είπε ότι «θέλω να σεβαστείτε αυτό που θέλω εγώ και όχι αυτό που θέλετε εσείς». Είπα λοιπόν ότι αυτό θα σεβαστούμε γιατί οι άνθρωποι είμαστε εγωιστές και θέλουμε τον άνθρωπο μας να τον έχουμε, όπως κι αν είναι, για όσο διάστημα και αν είναι. Κάποια στιγμή όμως ο άνθρωπος αυτός χάνει την αξιοπρέπεια του. Το σεβάστηκα απόλυτα» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρία Μπεκατώρου στη νέα της συνέντευξη.

«Έζησε μια χαρά για ενάμιση χρόνο και στο τέλος που άρχισε να χάνει την αξιοπρέπεια του, λόγω εικόνας, παρακάλεσα τον Θεό και παρακαλούσαμε όλοι να φύγει ήρεμα, ήσυχα και ωραία χωρίς να ταλαιπωρηθεί άλλο».

@ladylikegr Η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει στη Δώρα Τσαμπάζη και το podcast της στο ladylike.gr, "Όταν η ζωή σού δίνει λεμόνια", για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, την ασθένεια και τον θάνατο του πατέρα της. #fyp #foryoupage #foryou #mariampekatorou #podcast #interview #ladylikegr ♬ πρωτότυπος ήχος – LadyLike

Related posts

Το «έκαψαν» πρωινιάτικα στην Τσιμτσιλή: Ξεκίνησαν την εκπομπή με τον ύμνο του Παναθηναϊκού! (video)

«Ο Light είναι τράπερ και όχι τραγουδιστής, μην τα μπερδεύουμε»: Καταπέλτης η Πέγκυ Ζήνα μετά τις δηλώσεις του καλλιτέχνη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Κάθε βράδυ προσεύχομαι και ζητάω συγγνώμη από τον Θεό»