«Καταρρέει» το Survivor: Δηλnτηριάστηκε κι άλλος παίκτης, «ξεμένει» από φαβορί ο Ατζούν

Στον Άγιο Δομίνικο αυτό τον καιρό οι δηλητηριάσεις και τα θέματα υγείας δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ένας εκ των παικτών δηλητηριάστηκε.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες δύο εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο μέχρι στιγμής μετράμε δύο αποχωρήσεις παικτών. Ο ένας εξαιτίας μίας δηλητηρίασης που έπαθε ενώ ο δεύτερος λόγω μίας επιπλοκής που παρουσίασε εξαιτίας του εμβολίου. Φήμες λένε πως υπάρχει πιθανότητα να έρθει αντιμέτωπος με δηλητηρίαση και ένας τρίτος παίκτης.

Οι πληροφορίες λένε, πως ο παίκτης έπαθε δηλητηρίαση από κάτι που βρήκε και κατανάλωσε στο δάσος. Με αποτέλεσμα να πρηστεί και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο της περιοχής. Η αντίδραση βέβαια, στην θεραπεία των γιατρών ήταν άμεση και ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στο Survivor.

Μήπως όμως τίθεται θέμα αποχώρησης;

Τα πάντα είναι ανοικτά, αφού πληροφορίες μας αναφέρουν πως βρίσκεται σε σοκ και κατάλαβε πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που συνέβη. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του συγκεκριμένου παίκτη στον Άγιο Δομίνικο! Επομένως, δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα επεισόδια να έχουμε αναγκαστική αποχώρηση από το reliaty επιβίωσης.

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών