Καταπέλτης ο Πρέκας για Μενεγάκη: «Δεν έχω ούτε καν την περιέργεια να δω την εκπομπή της»

Ο Αντώνης Πρέκας μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας. Ο γνωστός τηλεκριτικός εξέφρασε μεταξύ άλλων την άποψή του για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την επιθυμία της Ζέτας Μακρυπούλια να σταματήσει το Ρουκ-Ζουκ αλλά και τη γενικότερη παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Ναταλίας Γερμανού.

Τι ανέφερε για τους Έλληνες παρουσιαστές

Για την Ελένη Μενεγάκη δηλώνει: «Δεν έχω μπει ποτέ ούτε καν στην περιέργεια να δω εκείνη την ώρα τι γίνεται (στην εκπομπή της)», ενώ αναφερόμενος στη Ζέτα Μακρυπούλια τονίζει: «Μια χαρά δεν πάει αυτό που κάνει; Τις επιλογές σου δεν τις κάνεις με γνώμονα μόνο τη διάθεσή σου. Σταθμίζεις και άλλα πράγματα».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του στη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου, ο Αντώνης Πρέκας σημειώνει: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένα πρόσωπο στην τηλεόραση όπως τα τραπεζογραμμάτια: πληρωτέο άμα τη εμφανίσει».

«Η Ναταλία Γερμανού είναι ένα πρόσωπο χωρίς ακρότητες και κραυγές. Έχει ένα παγιωμένο κοινό και ό,τι της βάλεις απέναντι το κατασπαράζει», επισημαίνει ο Αντώνης Πρέκας, ενώ αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Τέλος, για τον Χρήστο Φερεντίνο σχολιάζει: «Κάποιοι άνθρωποι, ακόμη και οι πιο επιτυχημένοι, νιώθουν κάποια στιγμή την ανάγκη της σιγουριάς. Ο Χρήστος ξέρει ότι είναι πιο σίγουρο να μείνει στον Alpha».

Related posts

Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς: «Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι..»

«Ήταν ο μέντοράς μου, του το χρωστάω»: Έσπασε η Μιμή Ντενίση για τον Φέρτη, το αποκάλυψε μετά τον θάνατο του

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τους Ράδιο Αρβύλα – Σε πελάγη ευτυχίας ο Αντώνης Κανάκης