Καταπέλτης ο Γιώργος Λιάγκας για Πλεύρη – Σιακαβάρα: Όλο το διαδίκτυο μιλάει για όσα είπε για το “γάμο” τους

«Δεν είναι ωραίο πράγμα ούτε για τα παιδιά να μην ξέρουν αν παντρεύτηκε ο πατέρας, να ανεβάζουν αινιγματικές αναρτήσεις, ο πατέρας να απαντά ειρωνικά στα παιδιά για βλακείες»

Όσα ανέφερε

Καταπέλτης ήταν ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και τη Τζόρτζια Σιακαβάρα, αναφέροντας πως, ενώ στην αρχή χασκογελούσε, τώρα το θέμα έχει γίνει θλιβερό. Παράλληλα, δείτε την εξομολόγηση του παρουσιαστή για το διαζύγιο των γονιών του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ήταν μία συνέντευξη που θα έπρεπε να την παίζει στο κανάλι του στο youtube ο γιος του, ο Θάνος Πλεύρης. Το κομμάτι που λέει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ότι έχει διαφορετική ιδεολογία με τον γιο του είναι το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που θα μπορούσε να κάνει ο πατήρ στον υιό. Για όλους αυτούς που τους ταυτίζουν.

Δεν είναι ωραίο πράγμα ούτε για τα παιδιά να μην ξέρουν αν παντρεύτηκε ο πατέρας, να ανεβάζουν αινιγματικές αναρτήσεις, ο πατέρας να απαντά ειρωνικά στα παιδιά για βλακείες. Ενώ στην αρχή είχε λίγο πλάκα, τώρα έχει γίνει δυσάρεστο. Στην αρχή χασκογελούσα, τώρα είναι θλιβερό».

Δείτε το βίντεο

Related posts

Ανοίγουν στόματα για χωρισμό Σοϊλέδη-Αντωνά! “Άρη, ξέρω τι έκανες στις 8 Φεβρουαρίου”

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

Εξομολογείται ο Ορέστης Τζιόβας: «Ταξιδεύω και με αγνώστους για να μοιραστώ βενζίνες και διόδια, είναι ζόρικα»