Καταπέλτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Παπανώτα: “Την ταμπέλα του κακοποιητή γυναικών δεν την αποδέχομαι”

Την Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» μετά τα τελευταία γεγονότα και την διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον καλό της φίλο και συνεργάτη τονίζοντας πως δεν αποδέχεται για τον δημοσιογράφο την ταμπέλα «κακοποιητής γυναικών».

«Ο Δημήτρης αυτό που είναι είτε σου αρέσει είτε όχι είναι αυτό που ξέρουμε εδώ και χρόνια. Τι τι είναι το δείχνει εδώ και 10 χρόνια στο Happy Day και άλλα τόσα στις προηγούμενες δουλειές του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια καθαρότητα στον τρόπο που μιλάει. Αυτό που δεν μπορείς για τον Δημήτρη Παπανώτα είναι ότι στηρίζει έναν άνδρα που κακοποιεί μία γυναίκα. Αυτό δεν μπορείς να το πεις. Είναι ένας άνθρωπος που πρωτοστάτησε στο MeToo, που πριν χρόνια συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια να προστατευτεί μία γυναίκα που είχε δεχτεί ξυλοδαρμό από τον τότε διάσημο άντρα της. Μπορείς να πεις πολλά για τον Δημήτρη ότι έχει εμμονές, ότι κάποιες φορές μπορεί να είναι εμπαθής, ότι έχει αιχμηρό σχόλιο αλλά την ταμπέλα του κακοποιητή γυναικών δεν την αποδέχομαι», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Related posts

Συγκλονίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Έπαθα ανακοπή στο σπίτι και “επέστρεψα” στα χέρια της Βίκυς Σταυροπούλου»

«Έσπασε» η Δέσποινα Βανδή: «Δύσκολο να συνηθίσεις ότι δε θα ξανακούσεις τη φωνή του…»

Το εξομολογήθηκε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, πήγαινα στο σπίτι και ήμουν σε μαύρη κατάθλιψη»