Καταπέλτης η Σμαράγδα Καρύδη για Γεωργούλη: “Ο βιασμός είναι από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα και όποιος έχει κάνει βιασμό πρέπει να τιμωρηθεί…”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” ήταν η Σμαράγδα Καρύδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Τι ανέφερε για τον Αλέξη Γεωργούλη

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός σημείωσε πως γνωρίζει ελάχιστα τον Αλέξη Γεωργούλη ενώ τόνισε πως δεν έχει ακούσει ποτέ και τίποτα, για κανέναν. Η ίδια υποστήριξε μάλιστα πως ο βιασμός είναι ένα έγκλημα ειδεχθές ενώ υπογράμμισε πως οι βιαστές πρέπει να τιμωρούνται.

“Τον γνωρίζω πολύ λίγο τον Αλέξη Γεωργούλη, ελάχιστα, δηλαδή λέμε ένα γεια. Τι να πω… Ο βιασμός είναι από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα και όποιος έχει κάνει βιασμό πρέπει να τιμωρηθεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να ξέρω παραπάνω από αυτά που ξέρουμε όλοι από τις ειδήσεις. Εγώ δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα και για κανέναν. Για τόσο ακραία πράγματα, δεν είχα ακούσει τίποτα. Και για τον Αλέξη δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι, αλλά σου λέω ότι τον γνωρίζω πολύ λίγο.”, δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη.

Δείτε το video






Related posts

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

Λύγισε στον αέρα η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της – «Εγώ δεν είμαι ηρωίδα»

“Ζω διπλή ζωή”: Τούμπα όλα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο, η νέα ζωή, τα ξεκαθαρίσματα & τα 2 παιδιά