«Καταφέραμε από στάδιο 4 να τον πάμε…»: Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη μέσα από το νοσοκομείο

Μάχη για την ζωή,  δίνει εδώ και αρκετούς μήνες ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος παλεύει με τον καρκίνο, ενώ πριν λίγες ημέρες ήρθε από την Ρόδο στην Αθήνα για να κάνει ειδικές εξετάσεις στον Ευαγγελισμό.

Όπως έκανε γνωστό η σύντροφός του με μια ανάρτηση στα social media, τα αποτελέσματα είναι θετικά για τον τραγουδιστή και ο οργανισμός του δείχνει να ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες.

Γιώργος Δασκαλάκης: Η νέα ανάρτηση του

Το μεσημέρι της Κυριακής 12/3 ο Γιώργος Δασκαλάκης θέλησε με μια ανάρτηση να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης που του στέλνει, αλλά επίσης έκανε γνωστό πως κατάφερε από το στάδιο 4 να πάει τον καρκίνο στο στάδιο 1.

«Καλησπέρα Αγάπες μου και καλή Κυριακή να έχουμε!!! Ίσως από τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες που με έχουν βγάλει ποτέ και το έκανε το κοριτσάκι μου…

Εχθές είδατε μια ανάρτηση για τη πορεία της υγείας μου με το Θηρίο που κυρίευσε το σώμα μου…Καταφέραμε από στο στάδιο 4 να τον πάμε στάδιο 1…και συνεχίζουμε λίγο ακόμα με Χημειοθεραπείες να τον στείλουμε από εκεί που ήρθε…

Ένα ευχαριστώ δε φτάνει για εσάς που νοιάζεστε καθημερινά για μένα και τους Γιατρούς μου… Συνεχίζουμε λοιπόν δυνατά και πάμε για τη ΝΙΚΗ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας… ΑΜΗΝ», έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης στο post του.

Related posts

«Γκρέμισε» τις ελπίδες ο Τάσος Αρνιακός: «Κακό συναπάντημα και Πάσχα με…»

Έπος στην Καλαμάτα: Νεαρός βγήκε στους δρόμους με κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης

«Σέβομαι την Επιστήμη μου»: Έξαλλος στον αέρα ο Καλλιάνος με τους μετεωρολόγους που λένε βροχές το Πάσχα