«Κάψιμο» για τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Την υποτίμησε και αυτή δεν το συγχώρησε…»

Ήταν πριν από λίγα 24ωρα που ο Βασίλης Μπισμπίκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος. Ο αγαπημένος ηθοποιός υπεβλήθη σε τοποθέτηση stent, αφού παρατηρήθηκε πρόβλημα με τις αρτηρίες του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, πήγε να υποτιμήσει αυτό που αισθανόταν, αλλά για καλή του τύχη η Δέσποινα Βανδή επέμεινε να πάνε στο νοσοκομείο.

«Εκείνο το πρώτο βράδυ που ο άνθρωπος ένιωσε την ενόχληση, ενώ ήταν σπίτι και τον πήγε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, έτυχε εκεί να είναι ένας δικός μας άνθρωπος και τράβηξε μάλιστα και κάποιες φωτογραφίες, τις οποίες φυσικά δεν θα παίζαμε ποτέ, γιατί είναι προσωπικά δεδομένα. Σε αυτές τις φωτογραφίες η Δέσποινα Βανδή ήταν φανερά αγχωμένη, με αγωνία για τον άνθρωπό της», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εκείνος αρχικά πήγε να υποτιμήσει και να υποβαθμίσει εκείνο που συνέβη και να πει ‘είμαι καλά’, αλλά εκείνη επέμενε να πάνε να το δούνε και ευτυχώς, γιατί είχαμε την εξέλιξη αυτή», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε και ένα παρασκήνιο από το «J2US» λίγο πριν η τραγουδίστρια πάρει τη θέση της στην κριτική επιτροπή. Όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε την ανάρτηση με το δημόσιο «σ’ αγαπώ» στη σύντροφό του, η Δέσποινα ξέσπασε σε κλάματα από τη συγκίνηση. «Έγινε χάλια από το μέικ απ και ξαναπήγε να βαφτεί» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.






Related posts

Ο Θανάσης Πατριαρχέας «στάζει μέλι» για τη σύζυγό του: «Θαύμασα και θαυμάζω την Βίβιαν για τη δύναμη που είχε όταν ξεγεννούσε»

Αντώνης Ξένος: «Για να φτιάξουμε το σπιτάκι μας, πήγαινα στα σκουπίδια και μάζευα ό,τι άχρηστο υπήρχε»

Ένας καημός «σιγοκαίει» την Κατερίνα Στανίση: «Υπήρξαν άντρες που αγάπησαν τη Στανίση και όχι την Κατερίνα»