«Καλή αντάμωση μεγάλε μου» – Σπαραγμός με το τραγούδι που αφιέρωσε ο Γιώργος Γιαννιάς στον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή

Ο Γιώργος Γιαννιάς και η οικογένειά του πριν από λίγες ημέρες ήρθαν αντιμέτωποι με μία απώλεια, συγκεκριμένα του πατέρα του τραγουδιστή, στον οποίο φαίνεται να είχε πολύ μεγάλη αγάπη και αδυναμία.

Την Κυριακή (22/10) συμπληρώνονται 40 ημέρες από τότε, που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιώργου Γιαννιά με τον τελευταίο να κάνει το Σάββατο (21/10) δύο σπαρακτικές αναρτήσεις στο λογαριασμό, που διατηρεί στο Instagram.

Μέσα από τα βίντεο, που δημοσίευσε ο τραγουδιστής βλέπουμε τον πατέρα του, την ιδιαίτερη σχέση, που είχε με τα μέλη της οικογένειάς του, αλλά και τα πολύ συγκινητικά λόγια του τραγουδιστή για τον χαμό του.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Γιαννιά

«Πατέρα μας.. η ζωή μας όλη πλημμυρισμένη με αγάπη..

Αυριο είναι 40 μέρες που είσαι μακριά μας αλλα ΠΑΝΤΑ μέσα μας σε κάθε κύτταρο μας,κάθε στιγμή και για πάντα!!!!Μέχρι να βρεθούμε ξανά..

Με λατρεία
Η Οικογένεια σου.

Το βίντεο είναι απο την εγγονή σου Celia Giannikou με αγάπη», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Σοβαρή κατακραυγή στο twitter για Ζερόμ Καλούτα & Θανάση Αλευρά τη βραδιά του τελικού – «Αν είχατε τσίπα θα είχατε παραιτηθεί»

Στο πλευρό της Παπαρίζου η Γαρμπή: «Η αξία του καλλιτέχνη δεν μεγαλώνει και δεν μικραίνει ανάλογα με τα κιλά του»

Κόλαφος ο Κώστας Τσουρός για Μαρίνα Σάττι: “Ήταν σαν κακομαθημένο 8χρονο”