Καίτη Κωνσταντίνου: «Γιατί πρέπει να ξεπεράσω την Σωσώ; Δεν με στενοχωρεί καθόλου αυτό»

Το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε ευρύτερα μέσα από τον ρόλο της Σωσώς Παπαδήμα στα Εγκλήματα και έκτοτε έχει χαραχτεί στη μνήμη πολλών από τη συμμετοχή της στη σειρά. Η Καίτη Κωνσταντίνου μετρά αρκετά χρόνια πορείας στην υποκριτική παίζοντας πολλούς διαφορετικούς ρόλους. Την ενοχλεί που το κοινό δεν έχει ξεπεράσει την ερμηνεία της ως Σωσώ; Ποια είναι είναι η γνώμη της για την έλλειψη κωμωδιών από τον προγραμματισμό των σταθμών; Η ηθοποιός απάντησε σε συνέντευξή της στο Ladylike.gr και στη δημοσιογράφο Λία Παπαϊωάννου.

Από την τηλεόραση απέχετε συνειδητά φέτος;

Από την τηλεόραση απέχω συνειδητά φέτος, αν και υπάρχει κάτι το οποίο, δυστυχώς είναι ακόμα στα σκαριά, οπότε δεν μπορώ να το πω. Βλέπω τηλεόραση, ενημερώνομαι για όλα, βλέπω λίγο για να ξέρω τι παίζει κάθε φορά. Δεν παρακολουθώ πολύ, αλλά ξέρω πάνω κάτω τι παίζει. Βλέπω, δυστυχώς, με μεγάλη μου λύπη ότι δεν υπάρχουν κωμωδίες φέτος, και δεν έχω καταλάβει γιατί η κωμωδία έχει μπει τόσο σε δεύτερη μοίρα.

Υπάρχει πληθώρα επιλογής εποχών. Όποια δεκαετία θες να δεις, μπορείς να το κάνεις…

Ναι έτσι ακριβώς (γέλια). Μπορεί να είναι και καλό αυτό, εντάξει, αλλά εμένα με στενοχωρεί που δεν υπάρχουν οι κωμωδίες, που μπορείς να καθίσεις, να τη δεις, να γελάσεις, αλλά όχι μόνο αυτό. Μία καλή κωμωδία, κατά την άποψή μου δεν είναι μόνο ότι σε αποφορτίζει, ότι γελάς και διασκεδάζεις. Μια καλή κωμωδία μπορεί να σε βάλει σε περισσότερους προβληματισμούς, όπως και μια δραματική σειρά. Δεν σημαίνει ότι η κωμωδία είναι άντε τώρα να περάσουμε ωραία, χαλαρά.

Να σας πω κάτι. Είναι κάτι που αγάπησα πάρα πολύ. Είναι κάτι που ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Είναι κάτι που αγάπησε ο κόσμος πολύ. Ευτυχώς, από εκεί και πέρα αντιστάθηκα και δεν έκανα πολλές «Σωσούδες» και μια χαρά, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να την ξεπεράσω. Όχι, δεν με στενοχωρεί καθόλου αυτό. Αν θα ήθελα να το ξεπεράσουν αυτό με τις καινούργιες μου δουλειές; Αν τις δουν τις καινούργιες μου δουλειές και τους αρέσουν, μια χαρά, αλλά νομίζω ότι κάτι που τους άρεσε και έχει μείνει στη μνήμη τους, δεν θα το σβήσουν. Τους άρεσε αυτό αρκετά, οπότε γιατί να ξεπεραστεί; Μια χαρά είναι.

Related posts

Σοβαρή κατακραυγή στο twitter για Ζερόμ Καλούτα & Θανάση Αλευρά τη βραδιά του τελικού – «Αν είχατε τσίπα θα είχατε παραιτηθεί»

Στο πλευρό της Παπαρίζου η Γαρμπή: «Η αξία του καλλιτέχνη δεν μεγαλώνει και δεν μικραίνει ανάλογα με τα κιλά του»

Κόλαφος ο Κώστας Τσουρός για Μαρίνα Σάττι: “Ήταν σαν κακομαθημένο 8χρονο”