Καίτη Γαρμπή για ομόφuλα ζευγάρια: «Συγχαρητήρıα Ελλάδα μου, χώρα του φωτός»

Η Καίτη Γαρμπή θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram μερικά συναισθήματα χαράς μετά την απόφαση για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία.

Συγκεκριμένα η δημοφιλής τραγουδίστρια μέσα από ένα post που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόσο περήφανη είναι για την Ελλάδα λέγοντας μεταξύ άλλων:

Η νομιμοποίηση του γάμου ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια είναι γεγονός.

Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι,γι αυτό πρέπει να θεωρούνται ίσοι και επίσημα απέναντι στο νόμο και να έχουν το δικαίωμα να νομιμοποιήσουν την αγάπη τους! Έχουν ακουστεί πολλές απόψεις στο πλαίσιο της μικροπολιτικής. Από το ότι η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν ψυχική διαταραχή (αφαιρέθηκε από τη λίστα το 1973) μέχρι το ότι ο γάμος των ομοφυλοφίλων δεν θεωρείται ανθρώπινο δικαίωμα. Αυτό τέλειωσε χτες.

Εύχομαι αυτές οι γνώμες και οι απόψεις να ξεχαστούν από την ιστορία, μαζί με αυτούς που τις διατύπωσαν.
Χαίρομαι που η χώρα μου είναι η πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα που ψήφισε τον γάμο, γιατί ο Θεός που εγώ πιστεύω είναι ο Θεός της αγάπης!

Ο Χριστός είπε: «Αγαπάτε αλλήλους», και απευθύνθηκε στους Χριστιανούς και σ αυτούς που έχουν άλλη θρησκεία η δεν έχουν καμμιά θρησκεία. Η αγάπη εγινε πράξη. Και εγινε χτές.

Συγχαρητήρια Ελλάδα μου χώρα του Φωτός! Εύχομαι τώρα που αποδέχθηκες όλες τις οικογένειες να βρεις τον τρόπο να μεγαλώσεις τα παιδιά τους στα δικά σου χώματα!

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

«Κάγκελο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παικταράς του Εκατομμυριούχου έχασε μέσα από τα χέρια του 30.000€!

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Ξαφνικά «χιόνια» στο ΜEGA: Έπεσε… μαύρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!