«Κάγκελο» με την Σκορδά η Συνατσάκη: «Δεν σου έκανε πρόταση ο Ίαν; Δεν παντρευτήκατε;»

Η Μαίρη Συνατσάκη, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά και μίλησε για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή που επισφραγίστηκε με τη γέννηση της κόρης τους, Ολίβιας αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Όσα αποκάλυψε

«Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη που σου δίνει ο άλλος απλόχερα χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο… Είναι άνθρωπος που αυτό που λέει το εννοεί. Δε μπορεί να πει ψέματα και γι’ αυτό προτιμά να σου πει και πολύ σκληρές αλήθειες αν χρειαστεί… Αυτή η διαφάνεια που έχει σαν άνθρωπος μου έδωσε ασφάλεια και ταιριάξαμε και στα πιο απλά καθημερινά… Είμαστε και οι δυο πολύ σπιτόγατοι, το καλύτερό μας είναι να ακυρώνονται σχέδια… Μεταξύ μας υπάρχει η ασφάλεια του κενού χρόνου, αυτό δεν είναι τόσο απλό» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη για τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή.

Σε άλλο σημείο, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Ίαν Στρατή λέγοντας πως δεν είναι κάτι που έχουν ως προτεραιότητα.

«Δε ξέρω πώς έγινε αλλά, ενώ η πρώτη-πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας, έγιναν έτσι τα περιστατικά της ζωής που από τις πρώτες δέκα μέρες σχεδόν συγκατοικούσαμε γιατί έτυχε την περίοδο που με μπήκαν στο σπίτι μου και με κλέψανε. Το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν του είπα ότι μπήκα σπίτι και είναι χάλια, ήταν “πάρε δυο πράγματα και έλα από εδώ, μη το συζητάς”. Και κάπως έτσι μείναμε μαζί. Δεν είμαστε παντρεμένοι… Δεν είμαστε πολύ αυτών των κοινωνικών συμβάσεων…. Δεν είναι και κακό όμως ο γάμος.

Έχουμε πολύ κοινές απόψεις σε αυτά τα πράγματα. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι είμαστε πιο μαζί απ’ ότι θα μπορούσε να αποδείξει οποιοδήποτε χαρτί… Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πάρτι και να έχουμε μαζί και τη μικρή και να γιορτάσουμε… Μου κάνει ρομαντικές εξομολογήσεις ο Ίαν, κάνουμε ο ένας στον άλλον τέτοια πράγματα» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε το video






Related posts

“Θεά” του αυτοσαρκασμού η Κατερίνα Καινούργιου: «Μόνο ο άνδρας μου λείπει, τις πίτες τις έχω έτοιμες γιαγιά»

Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό από την ταινία του Αγγελόπουλου – «”Πιστοί” ήθελαν να με πνίξουν στο ποτάμι»

Δεν μπορεί να το ξεστόμισε: Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε το σαρδάμ της χρονιάς και “πάγωσε” το πλατό με αυτό που είπε