«Ήταν μια επικίνδυνη και επώδυνη κατάσταση»: Συγκλονίζει η Μαρία Ναυπλιώτου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά το χειρουργείο

Η Μαρία Ναυπλιώτου, πριν λίγους μήνες είχε αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγείας της, όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να μείνει εκτός θεάτρου.

Σε ανάρτηση της, είχε αποκαλύψει πως είχαν πάει καλά και θέλοντας να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό, είχε διαγνωστεί με οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα. Ενώ χθες η Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε και στις κάμερες για το πρόβλημα υγείας.

Οι δύσκολες ώρες με το χειρουργείο που έκανε

Στην ανάρτησή της είχε δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών μέσα από το νοσοκομείο, ευχαριστώντας το ιατρικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε γράψει μεταξύ άλλων: «Πριν από 10 μέρες εντελώς αναπάντεχα και απροειδοποίητα μπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη, δύσκολη και επώδυνη. Η διάγνωση ήταν οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα. Χειρουργήθηκα εσπευσμένα. (….) Ευχαριστώ την εξαίρετη φίλη μου Αθηνά και τον αδερφό μου Στάθη που ήταν δίπλα μου καθόλη τη διάρκεια της δύσκολης και απειλητικής αυτής περιπέτειας. Ευχαριστώ και όλους εσάς που μου στείλατε τόσα πολλά ζεστά, θετικά μηνύματα γεμάτα καλοσύνη. Η ευχή μου σε όλους μας είναι να εκτιμάμε την υγεία μας και να μην ξεχνάμε να χαιρόμαστε τα μικρά καθημερινά πράγματα».

Η Μαρία Ναυπλιώτου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την παράσταση «Μήδεια», μίλησε στον τηλεοπτικό φακό και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της και στην επέμβαση την οποία έκανε χαρακτηρίζοντάς την ως μια «επώδυνη και επικίνδυνη κατάσταση».

«Έμεινα εκτός θεάτρου για τρεις εβδομάδες. Ήταν μια επικίνδυνη, επώδυνη και ξαφνική κατάσταση την οποία δόξα τω Θεώ με τη βοήθεια των γιατρών και των χειρουργών την ξεπέρασα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ναυπλιώτου.

Δείτε το video

Related posts

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»

«Κάγκελο» ο κόσμος με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Παιδιά είστε σοβαροί τώρα…»

Κι όμως… η Άννα Βίσση είχε σχέση με τον Απόστολο Γκλέτσο