“Ήρθες στη ζωή μας την κατάλληλη στιγμή”: Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη, το μεγάλο δώρο ζωής & το “αγκάθι”

Η Δώρα Τσαμπάζη μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια και τη γιορτή του γιου της, αλλά και για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη που έφυγε από τη ζωή το 2022.

Δώρα Τσαμπάζη: Συγκλονιστική ανάρτηση για τον γιο της

Πριν από τέσσερα χρόνια, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, γεννήθηκε ο γιος της Δώρας Τσαμπάζη και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Εκείνη τη μέρα ήταν τα γενέθλια της και επίσης την 6η Μαΐου 2024 ήταν και η ονομαστική γιορτή του μικρού Γιώργου.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, αφιερώνοντας ένα μήνυμα στον εκλιπόντα σύζυγό της, τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, που έφυγε νωρίς από τη ζωή. Και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης:

«Γιώργο μου, κάθε χρόνο που μεγαλώνουμε παρέα, νιώθω ευλογημένη που ήρθες στη ζωή μας την κατάλληλη στιγμή. Ήρθες ανήμερα των γενεθλίων μου για να γεμίσεις ένα μεγάλο κενό που κανείς μας τότε δεν μπορούσε να διανοηθεί… … Αλλά και κάθε χρόνο που μεγαλώνεις καταλαβαίνω ότι απομακρύνεται η καρδούλα σου και το μυαλουδάκι σου από τις όποιες αναμνήσεις είχες από τον πατέρα σου. Να ξέρεις πως είσαι τυχερός, ακόμα κι έτσι, γιατί λίγοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν την τύχη να έχουν μπαμπά έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο. Χρόνια μας πολλά ζωή μου. Φωτεινά, χαμογελαστά, αγαπησιάρικα», έγραφε στη λεζάντα της.

Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»