«Ήρθαν οι εξωγήινοι στο Ηράκλειο»: Η περίεργη φωτογραφία από την Κρήτη που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Μια περίεργη φωτογραφία από την Κρήτη που κάνει το γύρο του διαδικτύου κάνει λόγο για εξωγήινους.

Η σκηνή είναι χαρακτηριστική και χιλιοπαιγμένη στα σινεμά ανά τον κόσμο: οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη γη και μόλις πλησιάζουν μερικές εκατοντάδες μέτρα από το έδαφος της, μια έντονη δέσμη φωτός πηγάζει από το σκάφος τους, η οποία είτε κατεβάζει από αυτό τους εξωγήινους, είτε «ρουφά» κάποιους ανυποψίαστους και έντρομους γήινους. Ευτυχώς στο Ηράκλειο δεν είχαμε απαγωγή Κρητικών, ούτε κάποιο άλλο αλλόκοσμο περιστατικό.

Η εξήγηση πολύ πιο απλοϊκή: Μια «χαραμάδα» στα σύννεφα το πρωί της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου, επέτρεψε στις ακτίνες του ήλιου να κάνουν μια ασυνήθιστη βουτιά στα νερά του Κρητικού Πελάγους και να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο και συνάμα σπάνιο σκηνικό, το οποίο αρκετοί έσπευσαν να φωτογραφίσουν.

Μία από αυτούς και η κυρία Katerina Borisenko, η οποία φρόντισε να μοιραστεί τις φωτογραφίες της στη δημοφιλή σελίδα Μετεωκρήτες:

«Όσο κι αν είναι καταχνιά και σκοτεινιά μεγάλη, θα την εβρεί τη περασά ο Ήλιος να προβάλλει!!», όπως πολύ πετυχημένα έγραψε κι ένας σχολιαστής της ομάδας.

Γιούρι Γκέλερ για εξωγήινους: Bρίσκονται σε επαφή με τη Γη εδώ και περίπου 50 χρόνια

Εξωγήινα όντα βρίσκονται σε επαφή με τη Γη εδώ και περίπου 50 χρόνια, υποστηρίζει σε δηλώσεις του στη Daily Star ο Γιούρι Γκέλερ, ο γνωστός σε όλους μας «μάγος» που λυγίζει κουτάλια.

Όπως είπε, το 1974 αξιωματούχοι της CIA τον κάλεσαν σε μία βάση της NASA στο Μέριλαντ, έχοντας εντυπωσιαστεί από τις ικανότητές του. Ο Γιούρι Γκέλερ δήλωσε πως ό,τι είδε στη βάση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διαστήματος τον έπεισε ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι σε επαφή με τον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τη Daily Star, ο γνωστός ταχυδακτυλουργός ανέφερε ότι ο μηχανικός Βέρνερ Φον Μπράουν του έδειξε ένα κομμάτι μέταλλο που φυλασσόταν σε ένα χρηματοκιβώτιο. «Το άγγιξα και είπα στον Βέρνερ: Αυτό δεν είναι από τον δικό μας πλανήτη», θυμάται, με τον Βέρνερ να του απαντάει: «Έχεις δίκιο! Αυτό είναι ένα κομμάτι από ένα UFO που συνετρίβη στη Γη».

Ο Γιούρι Γκέλερ ανέφερε, ακόμα, ότι αυτά που είδε στους παρακάτω ορόφους της βάσης της NASA τον έκαναν να εκπλαγεί, δεν δέχτηκε ωστόσο να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις. «Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα για όσα είδα στα ψυγεία της βάσης. Έχω υπογράψει έγγραφα εχεμύθειας. Αλλά μπορώ να σας πως ότι είμαστε σε επαφή», σχολίασε. «Γνωρίζουν πράγματι περισσότερα», συμπλήρωσε.

Related posts

“Έφαγε” άκυρο ο Λιάγκας: Μαθεύτηκε η αιτία που ο Μικρούτσικος έφυγε άρον άρον από το «Πρωινό» πριν ξεκινήσει η συνέντευξη

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η μητέρα μου είχε γνωρίσει κοπέλες που είχα, δεν της είπα ποτέ ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Κλαίω και είμαι σε σοκ»: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά από αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος