Ιωάννης Απέργης: “Ποιος θα παντρευτεί έναν φτωχομπινέ ηθοποιό; Την έπιασα και της είπα: είμαι καψούρης μαζί σου”

Ο Ιωάννης Απέργης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, όπου έδωσε συνέντευξη για την προσωπική του ζωή.

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε και για την επαγγελματική του ζωή και τη γνωριμία με τη σύζυγό του.

Όσα αποκάλυψε

Για την καριέρα του αρχικά δήλωσε: «Εγώ έχω κάνει όλους τους ρόλους που ήθελα να κάνω είτε στην παρέα μου είτε στο θέατρο. Πλέον επιλέγω. Μου πρότειναν να κάνω ιδιαίτερους ρόλους, τα χρήματα ήταν καλά αλλά αρνήθηκα, γιατί νιώθω ότι πρέπει να εξελιχθώ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν έχω ανάγκη να δουλέψω, θα βάλω το κράνος μου και θα βγω διανομέας. Έχω δουλέψει σερβιτόρος, διανομέας, στα καλύτερα μαγαζιά στη Γλυφάδα. Οι κάλοι και οι κύστες στα χέρια μου από τον δίσκο ήταν μεγαλύτερες από το κεφάλι μου».

Ενώ, για την οικογένειά του, ο Ιωάννης Απέργης είπε: «Το να γίνεσαι πατέρας είναι όνειρο. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε στον γάμο της ξαδέλφης μου. Δεν ήμασταν μαζί από την αρχή αλλά η σκέψη μου ήταν πάντα εκεί».

Και ανέφερε στη συνέχεια: «Ο καθένας είχε τη ζωή του και η ίδια ήταν λίγο μπερδεμένη. Την έπιασα και της μίλησα, της λέω: κοίταξε να δεις, θα σου το πω ξεκάθαρα, είμαι καψούρης μαζί σου. Την ήθελα πάρα πολύ και ήμουν πολύ τυχερός που είχα την καψούρα στη ζωή μου. Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να βιώσουν τη μετανάστευση. Εγώ πολλές φορές είχα το άγχος του πώς να βγάλω τον μήνα. Ποιος θα παντρευτεί έναν φτωχομπινέ ηθοποιό;».

Δείτε το video






Related posts

Κατάθεση ψυχής από την Μαρία Κορινθίου: «Η αρχή της εφηβείας της κόρης μου, μου είχε πέσει “βαριά”»

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της

Καυτή «τορπίλη» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «36άρι στην Αθήνα! Το αποκορύφωμα θα είναι…»