«Ήμουν με κρίσεις πανικού και δεν ήμουν εγώ»: Συγκλονίζει η Χριστίνα Λαμπίρη με την εξομολόγηση που συγκίνησε το πλατό

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1», ήταν η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, στην δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν λίγο καιρό και ήταν ο λόγος που σταμάτησε την τηλεοπτική της καριέρα.

Η δύσκολη περίοδος της ζωής της

«Όταν είπα πως «κρεμάω το ακουστικό» ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, στρεσαρισμένη, απογοητευμένη, μπουχτισμένη, τα πάντα. Δεν ήθελα άλλο, πως το λένε. Ήθελα την υγεία μου, την ζωή μου. Ήμουν με κρίσεις πανικού και δεν ήμουν εγώ. Μου μιλούσες και μπορεί να σε έβριζα. Δεν είχα μέτρο, είχα χάσει τα πάντα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ποτέ, γιατί όταν είσαι επάνω σε στρες δεν έχεις περιθώρια να πάθεις ούτε κρίσεις πανικού ούτε τίποτα. Φεύγαμε όμως ένα Σαββατοκύριακο με τον Θανάση και δεν κοιμόμουν όλο το βράδυ γιατί ξαφνικά νόμιζα ότι δεν υπήρχε αέρας γύρω μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό».

Στην πορεία, η Χριστίνα Λαμπίρη περιέγραψε πως: «Είμαστε στο Καρπενήσι, αρχίζω να παθαίνω μια τρομακτική δυσφορία, ανοίγω το παράθυρο να βγω έξω να αναπνεύσω και μπροστά μου ήταν μια συγκλονιστική εικόνα. Βλέπω μπροστά μου τα βουνά και τα έλατα και εκεί που θέλω να πω, «τι ευλογία Θεέ μου, τι ωραία εικόνα είναι αυτή που βλέπω» νόμιζα ότι αυτό το βουνό μου κόβει περισσότερο την αναπνοή και έκλεισα τα παράθυρα και μπήκα μέσα».

Ανάμεσα σε όσα ανέφερε, η Χριστίνα Λαμπίρη τόνισε ακόμη πως: «Σταμάτησα τον Ιούνιο και ξέρω πως προς τα τέλη Αυγούστου αρχίζει η προετοιμασία των εκπομπών μας. Με τα τρέιλερ, τις φωτογραφήσεις, τις συσκέψεις και όλα αυτά. «Εάν ήσουν θα ήταν καλύτερα ή τώρα που είσαι στο σπίτι σου με τα δυο πόδια πάνω σε μια καρέκλα, διαβάζοντας ένα βιβλίο και βλέποντας την θάλασσα» έλεγα. Στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να ήμουν πίσω με έπιανε πάλι πανικός και έλεγα πως έχω πάρει σωστή απόφαση. Δηλαδή η πρώτη φορά κύλησε έτσι και δεν το διαπραγματευόμουν, δεν τολμούσε να περάσει από το μυαλό μου ότι μπορώ να ξαναγυρίσω».

Δείτε το  video:

Related posts

Ζόρια για τον μπαμπά Θοδωρή Μαραντίνη: «Μεγαλώνω μόνος μου 2 παιδιά, περνάω δύσκολα»

Αννα Φόνσου: «Έντυσα & έβαψα τη νεκρή αδερφή μου, έμεινα 5 μήνες μαζί της στον τάφο μέσα στο νεκροταφείο»

10 λέξεις ήταν αρκετές για την Κάρμεν Ρουγγέρη: «Με τα χρήματα του ελληνικού λαού βολεύουν τους δικούς τους»