Η τύχη του ατζαμή: Η Χατζίδου πήρε νίκη στο Survivor λόγω… ασχετοσύνης (Vid)

Την τύχη της θα πρέπει να ευχαριστεί η Ελένη Χατζίδου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια στο επεισόδιο της Τρίτης πήρε μια απίθανη νίκη βοηθώντας την ομάδα της να κερδίσει την ασυλία.

Ενώ οι Μαχητές προηγούνταν με 9-8 η Ελένη Χατζίδου έπρεπε να αγωνιστεί απέναντι στη Μελίνα. Η τραγουδίστρια ήταν αρκετά αργή στην αρχή με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω από την παίκτρια των Μαχητών σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχη.
Η Μελίνα όμως ήταν πολύ άστοχη στις βολές όπου έπρεπε να ρίξει δύο ξύλινα τοτέμ. Η τραγουδίστρια το εκμεταλλεύθηκε κέρδισε έδαφος και λόγω τη τύχης κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Είναι ενδεικτικό ότι αφού έχει ρίξει το πρώτο τοτέμ η Ελένη Χατζίδου σημαδεύει το δεύτερο. Το μπαλάκι χτυπάει στο τραπέζι και παίρνοντας μια απίθανη τροχιά ρίχνει κάτω το τοτέμ δίνοντας τη νίκη στην τραγουδίστρια και στους Διασήμους που ισοφάρισαν σε 9-9 και στη συνέχεια πήρα την ασυλία.
Η ίδια μετά το τέλος του αγωνίσματος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της. Όπως είπε έδιωξε το άγχος της ενώ σχολίασε ότι επιτέλους κατάφερε να δείξει το ταλέντο της.


via

Related posts

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ο πραγματικός γολγοθάς που ανέβηκε ο πρωταγωνιστής στα γυρίσματα

Κόλαφος ο Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν πρόκειται να συνεργαστώ ποτέ ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Κάγκελο» η Μελιτά με αυτό που είπε ο Σεργουλόπουλος: «Το έπιασα με μια αγκαλιά και μετά το έφαγα»