Η τελευταία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου: «Θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου»

«Έφυγε» χθες 6 Οκτωβρίου από τη ζωή η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και το πανελλήνιο.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εκφράσει την επιθυμία της για όταν φύγει από τη ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα έχει οργανώσει όλα.

Η ίδια επιθυμεί να αποτεφρωθεί και πριν γίνει η καύση της, η Ευανθία Ρεμπούτσικα να παίξει ένα μικρό ρέκβιεμ που θα έχει γράψει για εκείνη.

«Έρχεται το τέλος μου. Αυτά τα έχω οργανώσει όλα. Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να ακούσω εκείνες τις φρικτές λέξεις. Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω κάθε βράδυ κι όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου. Ζήτησα από την αγαπημένη μου φίλη Ευανθία Ρεμπούτσικα μία χάρη, να μου γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ μουσικό. Θα έρθει στην Ριτσώνα και με το υπέροχο κόκκινο βιολί της θα μου παίξει αυτό το κομμάτι πριν από την καύση. Αισθάνομαι αυτοκράτειρα με αυτό και μου αρέσει» είχε πει η Μαίρη Χρονοπούλου.

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της