Η Στανίση “καρφώνει” πασίγνωστο τραγουδιστή: «Με ζήλευε κι έστειλε μπράβους να με κατεβάσουν από την πίστα»

Η Κατερίνα Στανίση, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Status», αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό, που είχε συμβεί στο παρελθόν, με πασίγνωστο τραγουδιστή, μεγάλο όνομα, ο οποίος έστειλε μπράβους να την κατεβάσουν από την πίστα.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στανίση για πασίγνωστο τραγουδιστή

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια «πολλά μπορούν να συμβούν, από αντιζηλία, από απερισκεψία. Καλό είναι όταν κάνουμε μια δουλειά, να μην πηγαίνουμε να σκοτωθούμε, να δουλέψουμε πάμε. Είναι πάρα πολύ γνωστός αυτός, ακόμα και σήμερα, μεγάλο όνομα. Πειράχτηκα πάρα πολύ. Έκτοτε έγιναν προτάσεις να συνεργαστούμε ξανά, αλλά δεν πήγα ποτέ. Ε, όχι και λίγο ακραίο».

Όσον αφορά ένα άλλο περιστατικό, με πανικό που είχε προκαλέσει ένας θαυμαστής της, αλλά και τα χρήματα που έβγαλε από τη δουλειά της, η Κατερίνα Στανίση εξομολογήθηκε «ένας θαυμαστής μου έχει μπει στο μαγαζί με φορτηγό και τα σάρωσε όλα! Μου έχουν ρίξει ολόκληρα κοντέινερς με λουλούδια. Έκανα καλή οικονομική διαχείριση, αλλά έχασα λεφτά την περίοδο της κρίσης. Από τα λεφτά που έβγαλα πήρα ένα σπίτι για μένα, ένα στη μάνα μου και άλλαξα και 2-3 αυτοκίνητα».

Related posts

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της

Καυτή «τορπίλη» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «36άρι στην Αθήνα! Το αποκορύφωμα θα είναι…»

«Η οικογένειά της μιλούσε αλβανικά»: Χιλιάδες αντιδράσεις με αυτό που είπε ο Έντι Ράμα για την Μπουμπουλίνα