Η σικάτη εμφάνιση της: Η Μπαλατσινού στην προεκλογική συγκέντρωση του Βασίλη Κικίλια στην Κυψέλη

Η εβδομάδα των εκλογών έχει ξεκινήσει και οι υποψήφιοι πραγματοποιούν τις τελευταίες τους συγκεντρώσεις.

Το απόγευμα της Δευτέρας 15/5 ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε στην Κυψέλη και μίλησε στους πολίτες που έδωσαν το παρών, ενώ στο τέλος της ομιλίας του οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη για τον ίδιο, καθώς είχε τα γενέθλιά του.

Από το πλευρό του Υπουργού Τουρισμού δεν θα μπορούσε να λείπει και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Στο πλευρό του η Τζένη

Ο Βασίλης Κικίλιας μάλιστα, σήμερα, Τρίτη 16/5 ανήρτησε μια σειρά φωτογραφιών από τη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, ενώ όπως θα δεις σε μια από αυτές ποζάρει και η σύζυγός του στο πλευρό του.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Βασίλης Κικίλιας έγραψε: «Εμείς μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια γιατί ξέρετε πως σας λέμε την αλήθεια. Και κάπως έτσι γέμισε και πάλι η Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη, με ωραίους ανθρώπους. Μια υπέροχη και μεγάλη συγκέντρωση ανήμερα των γενεθλίων μου, έγινε γιορτή που θα θυμάμαι για πάντα!

Ευχαριστώ την καλή μου φίλη Πόπη Πρεζεράκου όπως και την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά. Για την παρουσία, την στήριξη και τις ευχές σας. ΥΓ: Δεν έχω λόγια για την Τούρτα-Έκπληξη. Τα σπάσε…».

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι…»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Σταμάτης Γονίδης: Ήμουν χαζός, κάναμε 2 εκτρώσεις αλλά τότε δε γνώριζα τον Χριστό. Είδα θαύμα και μου μίλησε