Η πρώτη δήλωση μέσα από το νοσοκομείο της Χριστίνα Σούζη: «Θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει τώρα – Η κόρη μου έπαθε σοκ»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η γνωστή μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ, Χριστίνα Σούζη, είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα επί της Λεωφόρου Κηφισίας, καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητό της τούμπαρε.

Για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε και την κατάσταση της υγείας της μίλησε η Χριστίνα Σούζη, μέσα από το νοσοκομείο. Η κυρία Σούζη, ευτυχώς, βγήκε σώα από το αυτοκίνητο και είναι καλά στην υγεία της.

Η κατάσταση της υγείας της

Μιλώντας στο Πρωινό μου και τη Φαίη Σκορδά είπε: «Χαίρομαι που βλέπω την Αφροδίτη και ελπίζω σύντομα να δείτε και εμένα. Είμαι στο νοσοκομείο ακόμα. Δεν θα φύγω σήμερα γιατί έχω ράμματα στο πρόσωπο και παίρνω αντιβίωση ενδοφλέβια».

Για το πώς συνέβη το τροχαίο ανέφερε ότι δεν θυμάται τίποτα: «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα σε ένα αυτοκίνητο ανάποδα. Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν ξέρω. Υποθέτω ότι αποσπάστηκε η προσοχή μου. Με βοήθησε να βγω ο κ. Βασίλης. Κατάλαβα ότι δεν είχα κάτι σπασμένο, αλλά είχα αίματα στο πρόσωπο».

Τόνισε, δε, ότι στάθηκε πολύ τυχερή: «Πάρα πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Πήγαινα στο ραντεβού που είχα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Θυμάμαι τον εαυτό μου στο αυτοκίνητο το αναποδογυρισμένο και έλεγα “έχω τελειώσει”», είπε χαρακτηριστικά.

Η κυρία Σούζη εξήγησε πως όταν το αυτοκίνητο αναποδογύρισε άνοιξαν οι αερόσακοι: «Είχα βγάλει τη ζώνη γιατί έφτανα στο ραντεβού και πήγαινα να παρκάρω», ανέφερε και τόνισε «θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει τώρα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς έγινε».

Επίσης, είπε ότι η κόρη της δεν ήξερε τίποτα και το έμαθε όταν είδε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μίντια: «Η κόρη μου στη Θεσσαλονίκη δεν ήξερε τίποτα και έπαθε σοκ. Δεν μπορούσε να μας βρει και στο τηλέφωνο».

Στη συνέχεια η μετεωρολόγος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη που της έδειξε: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Η αγάπη που έλαβα ήταν απέραντη».

Στην εκπομπή βγήκε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος βοήθησε τη Χριστίνα Σούζη να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητό της. Η ίδια κατάφερε να τον ευχαριστήσει για τη βοήθειά του.

Χ.Σ.: Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Β.Κ.: Χαίρομαι πάρα πολύ που έκανα πολύ λίγα για να σας απαλύνω τον φόβο σας και τον πόνο που είχατε. Είμαι πολύ χαρούμενος που σας βοήθησα έστω και λίγο.

Χ.Σ.: Πολύ με βοηθήσατε.

Β.Κ.: Αν δεν είχε ανάψει το κόκκινο θα είχαμε πολύ χειρότερο αποτέλεσμα.

Χ.Σ.: Δεν έτρεχα… Μόλις ξεπρηστώ θα πιάσω δουλειά αμέσως.

Β.Κ.: Αυτό μου το λέγατε και όταν ακόμη έτρεχε το αίμα.

Related posts

«Κάγκελο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παικταράς του Εκατομμυριούχου έχασε μέσα από τα χέρια του 30.000€!

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Ξαφνικά «χιόνια» στο ΜEGA: Έπεσε… μαύρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!