Η παίκτρια που σαγήνευσε τον Αρναούτογλου στον Εκατομμυριούχο: «Κλέβεις καρδιές»

Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος: Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που ο κόσμος παρακολουθεί μανιωδώς στην τηλεόραση και ταυτίζεται με τους παίκτες. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ξεχωρίσει μία παίκτρια που τον μάγεψε με την ομορφιά, το χαρακτήρα αλλά και τις συγκινητικές δηλώσεις της.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η παίκτρια που του κέντρισε το ενδιαφέρον

Μαρία ήταν τη Δευτέρα (3/10) η επόμενη παίκτρια, που δοκίμασε τις γνώσεις της στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, «Εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Άμα τη εμφανίσει, η Μαρία κέρδισε τις εντυπώσεις με την ευφράδειά της και το πόσο λαμπερή έβγαινε στο γυαλί. Η ίδια αποκάλυψε ότι διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της, κάτι που δεν το πρόδιδε με τίποτα η εξωτερική της εμφάνιση. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν τόσο εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της, που ανέφερε: «Θέλω να σου πω ότι είσαι μια κούκλα, γράφεις πολύ ωραία στο γυαλί. Έχεις όλα τα εχέγγυα για να ξεκινήσεις τώρα. Όχι απλά δεν έχεις καμία σχέση με έκτη δεκαετία, αλλά κι αυτό που μου λες, πάλι μου φαίνεσαι πολύ μικρή. Στην έκτη δεκαετία το 2022 ο άνθρωπος είναι πολύ μικρός. Το εννοώ.

Μπράβο ρε Μαρία! Φτου, φτου μια κούκλα πραγματικά. Τους έχεις σαγηνεύσει… Με έχεις μπερδέψει και με έχεις τρελάνει με τα μάτια σου. Δώστε ένα χειροκρότημα». Όταν έλαβε ένα πολύ όμορφο κομπλιμέντο από την Μαρία («και εσύ Γρηγόρη, κινδυνεύεις να σε συλλάβουν, γιατί κλέβεις τις εντυπώσεις»), συνέχισε ο παρουσιαστής: «Τότε εσύ θα πας ισόβια, γιατί κλέβεις καρδιές».

Γρηγόρης Αρναούτογλου Η συγκινητική αποκάλυψη για τον μπαμπά του

Μια συγκινητική αποκάλυψη για τον μπαμπά του, έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον «αέρα» του σόου «Εκατομμυριούχος». Με αφορμή την προσωπική ιστορία της παίκτριας της για τη μητέρα της και το βιβλίο που σκέφτεται να εκδώσει, ο παρουσιαστής αποκάλυψε, εμφανώς συγκινημένος την κίνηση που έκανε για τον μπαμπά του και του έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά.

«Με συγκινείς τώρα με αυτό που λες. Κάποια στιγμή βρήκα κάποια ποιήματα του πατέρα μου, τα πήρα, πήγα σε ένα τυπογραφείο και του έφτιαξα καμιά εκατοσταριά αντίτυπα… Ήταν η μεγαλύτερη χαρά που πήρε στη ζωή του. Δεν το περίμενε και όταν του πήγα και τα είδε, του έδωσα και έναν τίτλο “Το μαύρο φουστάνι”, άρχισε να τα δίνει στους φίλους του και να κάνει αφιέρωση… είχα να τον δω έτσι πάρα πολλά χρόνια», είπε ο παρουσιαστής.

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της