Η Νατάσσα Μποφίλιου δίνει απάντηση στα αρνητικά σχόλια: “Δεν έχω φάει cancel από ανθρώπους που με πίστευαν από την αρχή”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” βρέθηκε η Νατάσσα Μποφίλου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μελιτά για τα επαγγελματικά της και όχι μόνο.

Η Νατάσσα Μποφίλου είχε σχολιαστεί έντονα στα social media γιατί για πολλούς οι πράξεις της δεν ταυτίζονταν με τις πολιτικές της απόψεις.

Η απάντηση για τα αρνητικά σχόλια

Πάνω σε αυτό, η ίδια είπε: “Νομίζω ότι στη δική μου περίπτωση δεν έχω υποστεί κάποιου είδους “cancel” από κάποιους ανθρώπους που με άκουγαν ούτως ή άλλως και με πίστευαν από την αρχή. Δεν φοβάμαι το cancel γιατί από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με τη μουσική ήμουν ειλικρινής σε σχέση με αυτό που είμαι σαν άνθρωπος. Ήμουν ειλικρινής με το ότι με ενδιαφέρει πάρα πολύ το κοινωνικό και το πολιτικό κομμάτι της ζωής. Ήμουν ειλικρινής με το ότι στα τραγούδια εμπεριέχεται αυτό το κομμάτι. Ήθελα να έχω μία σχέση πραγματική με το κοινό, δεν σημαίνει ότι ο άλλος θα συνταχθεί μαζί μου αλλά θα μου επιτρέψει να υπάρχω και σαν προσωπικότητα πέρα από το να είμαι η Νατάσσα Μποφίλιου που ανοίγει το στόμα της και τραγουδάει”.

Και τόνισε: “Δεν το λέω εριστικά, δεν με ενδιαφέρει ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί ότι ένας καλλιτέχνης έχει δικαίωμα να είναι ο εαυτός του. Το ακούω το σχόλιο, δεν με ενδιαφέρει”.

Σε άλλο σημείο, η Νατάσσα Μποφίλου πρόσθεσε: “Δεν θα ήθελα να είμαι μία καλλιτέχνης που αρέσει σε όλους. σημαίνει ότι θα ήμουν μία καλλιτέχνης χωρίς καμία γωνία. Δεν ντρέπομαι για τις γωνίες μου, οι άνθρωποι έχουν γωνίες, πράγματα που μπορεί κάποιος να αισθανθεί ότι δεν μπορεί να κουμπώσει. Πολλές φορές μου έχουν πει “μην το πεις αυτό”. Το σκέφτομαι φυσικά εάν είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι. Δεν βγάζω διαγγέλματα, αυτά που λέω δεν τα θεωρώ θέσφατα. Έχω τη γνώμη μου, το ότι κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν να δεχτούν αυτήν τη γνώμη, είναι δικό τους πρόβλημα”.

Δείτε το video

Related posts

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της

Καυτή «τορπίλη» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «36άρι στην Αθήνα! Το αποκορύφωμα θα είναι…»

«Η οικογένειά της μιλούσε αλβανικά»: Χιλιάδες αντιδράσεις με αυτό που είπε ο Έντι Ράμα για την Μπουμπουλίνα