Η μεταμόρφωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: Δείτε την Τρομερή αλλαγή Πριν και Μετά το Survivor!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν από τις συμμετοχές του φετινού Survivor που πραγματικά μας εξέπληξε.

Αν και ακουγόταν και οι φήμες ήταν έντονες, περιμέναμε να την δούμε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και να αγωνίζεται με την ομάδα των Διασήμων για να το πιστέψουμε.

Και φυσικά συνεχίζει να μας εκπλήσσει αφού βλέπουμε μια εντελώς διαφορετική Κωνσταντίνα από εκείνη που μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από τη μικρή οθόνη.

Έχει εξελιχθεί σε μια από τις δυνατές παίκτριες καθώς κατακτά νίκες ενώ δείχνει να τα καταφέρνει και στην επιβίωση, παρά τις παρεξηγήσεις και τους μικροκαβγάδες. Ποιος είναι ο σκοπός που κατάφερε λοιπόν να υλοποιήσει;

Όπως η ίδια έχει επισημάνει ουκ ολίγες φορές ένας από τους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι» στην πρόταση συμμετοχής στο Survivor, ήταν για να χάσει… κιλά! Και όπως όλοι έχουμε διαπιστώσει η παρουσιάστρια στον έναν σχεδόν μήνα που είναι στο ριάλιτι όχι μόνο έχει χάσει κιλά αλλά έχει ελαττωθεί και η μυϊκή της μάζα.

Η ίδια βέβαια δεν λέει όχι στα λαχταριστά έπαθλα φαγητού ωστόσο η καρύδα και το ρύζι την έκαναν μια χαρά τη δουλίτσα τους.

Δείτε τις ακόλουθες φωτογραφίες από το πως ήταν και πως έγινε η Σπυροπούλου:

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Πηγή

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της