Η μεγάλη φοβία της Μπέσσυ Αργυράκη: «Αμάν λες να φύγω από καστανάκι, σκεφτόμουν το βράδυ»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» με την Σοφία Αλιμπέρτη, ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό τους δικούς της προβληματισμούς γύρω από το βάρος και τα περιττά κιλά που νιώθει η ίδια πως την συνοδεύουν.

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά εξομολογήθηκε: «Βέβαια και αισθάνομαι ότι έχω περιττά κιλά. Ήρθα εδώ για να μάθω και θέλω να κάνω ερωτήσεις με ποιον τρόπο μπορούμε κάποια πράγματα της καθημερινότητας, με ένα μικρό κλικ, να τα γυρίσουμε και να κάνουμε κάτι παρεμφερές αλλά να χάνουμε κιλά. Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να κάνω δίαιτες, έχω φτάσει σε ένα καλό σημείο αλλά μετά ξαναπαίρνω τα κιλά».

«Μπορώ να ζω μόνο με γλυκά! Χθες μου έφεραν 25 καστανάκια, που είναι το αγαπημένο μου γλυκό, σήμερα… δεν υπάρχουν. Τα ευχαριστήθηκα αλλά το βράδυ που ξάπλωσα, ένιωθα κάτι περίεργο και σκεφτόμουν «αμάν, λες να φύγω από καστανάκι». Δεν είναι κρίμα από τον Θεό;».

«Μετά μου πέρασε βέβαια αλλά ζω για να τρώω γλυκά και τρώω για να ζω φαγητό. Μου αρέσει και φαγητό αλλά τρώω για να ζω απλά, τρώω γιατί πρέπει δηλαδή να φάω. Ενώ ζω για να τρώω γλυκά και τρελαίνομαι από την κοιλιά της μαμάς μου» πρόσθεσε, ακόμα, η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1.

Δείτε το video

Related posts

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Αναστασίας: «Ακόμα περιμένουμε το μήνυμα: “Μαμά, έφτασα”»

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Γονέας είναι αuτός που θα δώσει αγάπn, προστασiα και σωστή παιδεiα στο παιδί του»

«Τα έπαιξε» και ο Φερεντίνος: 22χρονος φοιτητής εξόντωσε 100 αντιπάλους στον Μονομάχο και κέρδισε 44.694 ευρώ