Η μεγάλη αποκάλυψη του Θάνου Καλλίρη: «Χώρισα με τη Ναταλία Γερμανού γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Θάνος Καλλίρης, οποίος έκανε μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία στο τραγούδι, αλλά και τον χωρισμό του με τη Ναταλία Γερμανού.

Όσα αποκάλυψε

Για τον λόγο που χώρισε με την παρουσιάστρια: «Ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά κατάλαβα ότι η Ναταλία δεν ήταν για οικογένεια. Ήθελα παιδιά, ενώ δεν ήθελε παιδιά. Οπότε ήταν το επόμενο βήμα ενός λογικού ανθρώπου είναι να πάει σε κάτι άλλο. Ήμουν στο πικ της καριέρας μου και δεν ήθελα να γίνει μια παύση και να ασχοληθώ με την οικογένεια. Ήθελα να μείνω εκεί και παράλληλα να είμαι και μπαμπάς».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην εποχή που τα τραγούδια του γίνοντας επιτυχίες, θυμήθηκε ότι: «Την εποχή που ήμουν εντελώς top, τους φέρθηκα πάρα πολύ σωστά και τίμια. Δεν μου φέρθηκαν αντίστοιχα όταν το σκαλοπάτι έγινε αλλιώς. Στον απολογισμό μου είχα διαβάσει ότι στον δρόμο προς τα επάνω θα συναντήσεις ανθρώπους. Να τους φερθείς καλά γιατί θα τους συναντήσεις στον δρόμο προς το κατέβασμα. Δεν ισχύει. Απλά είναι στα παπάκια τους».

«Υπάρχει ο καλός κι ο κακός άνθρωπος. Μπορεί να είσαι ο χειρότερος, να κατέβεις και να σε βοηθήσουν ή και το αντίθετο. Το είχα πάντα στο μυαλό μου ότι δεν θα είμαι επάνω για πάντα. Εκεί παίζει ρόλο η παιδεία. Ήμουν ευγενής, είχα τρόπους» συνέχισε.

«Ο απολογισμός σε αυτή τη σχέση είναι αγάπη. Τώρα που τα λέμε τα λέμε και γελάμε. Ήθελα να κάνω οικογένεια, κατάλαβα ότι η Ναταλία δεν ήταν για οικογένεια, δεν ήθελε παιδιά. Ποιος είναι το επόμενο λογικό step, να πάει παρακάτω» δήλωσε τέλος, ο Θάνος Καλλίρης.

Δείτε το video


Related posts

«Όχι στην συγκάλυψη»: Θύελλα αντιδράσεων με την απόφαση για τον Όλιβερ της Αράχωβας

Όλο το διαδίκτυο μιλά για την Εριέττα Κούρκουλου: Είπε για τον Όλιβερ την πιο σκληρή αλήθεια και χειροκροτήθηκε

«Ήταν ο πυρήνας της ζωής μου…» – Τα τρυφερά λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τη Ζωή Λάσκαρη, λίγα χρόνια μετά το θάνατό της