«Η γυναίκα είναι για το σπίτι»: Προκαλεί ξανά ο Περικλής Κονδυλάτος μετά τις δηλώσεις του

Καλεσμένος στην εκπομπή “Γειά σου” ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, το πρωί της Κυριακής, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με τα λεγόμενά του.

Όσα αποκάλυψε

«Μου αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας που ο άντρας δουλεύει και φροντίζει την οικογένειά του βγάζοντας το προς το ζην και έχει τη γυναίκα του βασίλισσα για να είναι στο σπίτι και να μεγαλώνει σωστά παιδιά με αρχές. Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα βγήκε στην αγορά εργασίας και έχασε αυτή τη κολώνα, την τεράστια που είχε η οικογένεια» ήταν η δήλωση του Περικλή Κονδυλάτου.

«Δεν πρέπει τίποτα. Ο καθένας ας ζήσει όπως θέλει σε αρμονία με τον εαυτό του και με τους άλλους. Όποια γυναίκα θέλει να εργαστεί, δεν είπα να μην το κάνει. Είπα την άποψή μου, ότι δηλαδή η ελληνική οικογένεια έχει καταστραφεί, έχουν χαθεί οι αρχές με τις οποίες μεγαλώσαμε.

Θεωρώ ότι ύψιστη ευθύνη σε αυτό έχουμε οι άντρες γιατί ηγούμαστε των κοινωνιών και σαν πολιτικά πρόσωπα, ζούμε σε πατριαρχική κοινωνία. Θα έπρεπε να έχουμε εξασφαλίσει συνθήκες μεγαλύτερης ισότητας και συνθήκες που μια γυναίκα που είναι στο σπίτι και φροντίζει τα παιδιά της, να μην ακούγεται τόσο άσχημο όσο το έχουν καταντήσει κάποιοι άνθρωποι που δε σέβονται τις γυναίκες τους…

Αυτό που είπα και το λέω συνέχεια αλλά δε το βάζουν στις συνεντεύξεις μου, είναι ότι η γυναίκα δεν έχει τη θέση που της αξίζει σε αυτή την κοινωνία… Είναι δυνατόν να έχω πει κάτι αρνητικό για τις γυναίκες;» εξήγησε ο Περικλης Κονδυλάτος.

Δείτε το video

Related posts

Συγκινεί ο Good Job Nicky: «Πολλοί ξέρουν τον Γιάννη Πάριο, εγώ ξέρω απλά τον Γιάννη»

Την τελείωσε με 2 λέξεις: Πυρ και μανία ο Άρης Σοϊλέδης μετά τις δηλώσεις της Ασημίνα

«Τέρατα…»: «Αιχμηρός» Κρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου