Η εξομολόγηση του Έλληνα «ελεύθερου σκοπευτή»: «Μπορώ να κάνω βολή στα 1.500 μέτρα» (vid)

Ένας από τους καλύτερους ελεύθερους σκοπευτές στην Ευρώπη είναι Έλληνας και μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Πρωταγωνιστές». Όπως είπε αρχικά δεν λένε ποτέ τα μυστικά, αποκαλύπτοντας μόνο ότι υπάρχει ένα μοτίβο για την αναπνοή.

Όσα αποκάλυψε

Από τα μυστικά που μπορούν να ειπωθούν είναι πως: «Μπορείς να κάνεις βολή εύκολα και στα 1500 μέτρα. Εξαρτάται πάντα από τις συνθήκες. Η νύχτα επηρεάζει, μπορεί να σε ρίξει στα 800 με 1000 αλλά και πάλι είναι μεγάλη απόσταση, για να κάνεις την δουλειά σου. Εννοείται το αγαπάω το όπλο μου. Θέλει πολλή μελέτη και πολλή προσοχή».

«Οι ταινίες έχουν ένα μεγάλο κομμάτι αληθοφάνειας. Η υπομονή είναι αρετή για τον ελεύθερο σκοπευτή. Δεν θα κρίνω εγώ αν είμαι από τους καλύτερους. Η αλήθεια ότι φέραμε κάποια καλά αποτελέσματα ειδικά την τελευταία διετία, πέρυσι και φέτος δυο διεθνείς διαγωνισμούς, 25 χώρες, 45 ομάδες. Είχαμε πέρυσι την πρώτη και την τέταρτη θέση δυο ελληνικές ομάδες και φέτος την τέταρτη και την πέμπτη. Οπότε πήγε καλά. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό αλλά πάντα περιθώριο βελτίωσης», τόνισε.

«Το άλλο στοιχείο είναι προσαρμοστικότητα. Ένας σκοπευτής είναι μόνος του και πρέπει να αποφασίσει ποιος είναι ο καθαρός στόχος. Ανάλογα την αποστολή του, δεν είναι πάντα ο στόχος, πολλές φορές είναι και οι πληροφορίες…», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το video


Related posts

Η Βάνα Μπάρμπα αποκαλύπτει: «Το κεφάλαιο υποκριτική έχει τελειώσει για μένα»

«Μόνο όταν πεθάνω θα μου φύγει ο πόνος»: Η κατάθεση ψυχής της Βέφας Αλεξιάδου για την απώλεια των παιδιών της

«Η διαίσθηση μιας γυναίκας είναι συνήθως ακριβής»: Κατάλαβε ότι ο σύντροφός της την απατά όταν άλλαξε τον τρόπο που την φιλούσε