«Η Ελένη ήταν μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, με κέρδισε πιο πολύ…» – Τα τρυφερά λόγια του Νίκου Γκάλη για την σύζυγό και την κόρη του

Για τα παιδικά του χρόνια στην Αμερική, την σχέση με την οικογένειά του, καθώς και για τα πρώτα χρήματα που έβγαλε από το μπάσκετ, μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γκάλης, σε μία σπάνια συνέντευξη που έδωσε, το μεσημέρι της Δευτέρας 30/10 στην εκοπομπή Ελένη στο Mega.

Η γυναίκα της ζωής του

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του ο πρώην καλαθοσφαιρίστης μίλησε για την καριέρα του στο μπάσκετ αλλά και για τα χρόνια που έζησε στην Αμερική. «Ήρθα το 1979 από την Αμερική στη Θεσσαλονίκη και ένιωθα ότι πήγα σε ένα χωριό. Ταίριαξε στον χαρακτήρα μου, την αγάπησα πάρα πολύ. Έλεγα μέσα μου ότι εγώ θα κατακτήσω αυτήν την πόλη και τη χώρα με αυτά που θα τους δείξω. Ένας εγωιστής αθλητής δε θέλει να χάσει ούτε ένα καλάθι. Πιστεύω ότι κατάφερα αρκετά πράγματα». είπε αρχικά

«Ήταν ωραία τα χρόνια στην Αμερική, ο πατέρας μου κατάγονταν από τη Ρόδο και η μητέρα μου από την Κωνσταντινούπολη. Ήμασταν φτωχή οικογένεια και είναι καλό για έναν αθλητή να ξεκινάει από ένα τέτοιο περιβάλλον, γιατί βάζει στόχους, είναι λίγο “πεινασμένος” για να πάει μπροστά».






Αναφερόμενος στο πώς τελικά ασχολήθηκε με το μπάσκετ είπε: «Στην Αμερική έπαιζα όλα τα αθλήματα. Στο μπιλιάρδο μπορούσα να γίνω επαγγελματίας. Έπαιζα μπιλιάρδο και επειδή δεν είχα λεφτά, έβαζα στοιχήματα και έπαιρνα χαρτζιλίκι. Με κέρδισε το μπάσκετ όταν στα playground έπαιζα με μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα και εκείνοι με διάλεγαν. Έτσι κατάλαβα ότι ξεχώριζα και το προχώρησα. Πήγα πανεπιστήμιο και από εκεί έμαθαν στην Ελλάδα ότι ο Γκάλης είναι Έλληνας, γιατί το όνομά μου είναι Γεωργαλής».

Τα τρυφερά λόγια του Νίκου Γκάλη για την σύζυγό και την κόρη του

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής, του o Νίκος Γκάλης, μίλησε για την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητα του με τη σύζυγό του και την κόρη τους. «Είμαι απλός άνθρωπος, προέρχομαι από μια φτωχή οικογένεια που με έμαθαν να σέβομαι τα πάντα. Θα δείξω τον ίδιο σεβασμό σε έναν εργαζόμενο και τον ίδιο σεβασμό στον πρωθυπουργό. Γιατί απαιτώ και εγώ τον σεβασμό όταν κάποιος μιλάει μαζί μου» δήλωσε.

«Πλέον είναι πολύ ήσυχη η μέρα μου, θα έλεγα βαρετή. Ξυπνάω, πίνω το καφεδάκι μου και θα κάνω πράγματα με την οικογένειά μου. Η Ελένη ήταν μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, με κέρδισε πιο πολύ το μυαλό της. Είναι στο δικό μου στιλ, χαμηλών τόνων όπως εγώ, είναι πολύ έξυπνη, κάποια στιγμή είχε δουλέψει ως δημοσιογράφος ενώ έχει σπουδάσει φιλοσοφική και νομική» πρόσθεσε.

«Η Στέλλα είναι πρωταθλήτρια και μου λέει “εσύ δεν είσαι τώρα πρωταθλητής, εγώ είμαι”. Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, πάρα πολύ έξυπνη και χαίρομαι που βρήκε το αντικείμενο που της αρέσει. Εγώ δεν την πίεσα ποτέ. Είμαι περήφανος όταν την βλέπω στους αγώνες. Στη γέννησή της η γυναίκα μου νόμιζε ότι έβγαινα εγώ, επειδή έβλεπε μεγάλες πλάτες. Η κόρη μου ξέρει ποιος είμαι και το σέβεται».

«Έχουν άλλη σχέση μάνα με την κόρη, σε εμένα μπορεί να ντρέπεται. Έχουμε ειλικρινή σχέση και δε λέμε ψέματα ο ένας με τον άλλον», κατέληξε ο Νίκος Γκάλης.

Δείτε το video

Related posts

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»

«Εγώ γκαντέμης;»: Viral έγινε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok & οι απανωτές αντιδράσεις

Σε απόγνωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Δυστυχώς παιδιά, δεν έχω να εξυπηρετήσω καλά – καλά την οικογένειά μου»