Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτει: «Γνωρίζω για ποιον λόγο χώρισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλάει για τη φιλία της με την Ιώαννα Τούνη, τον χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου αλλά κα πώς θα την έβλεπε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό βόμβα;

«Όσον αφορά την Αλεξάνδρα και τον Στάθη, επειδή γνωρίζω αρκετά πράγματα και κάνουμε παρέα, δουλεύουμε και μαζί με την Αλεξάνδρα, θα σου πω αυτό. Όπως δεν θα ήθελα εγώ στην θέση της να μου κάνουν το ίδιο, δεν θα το έκανα κι εγώ ποτέ. Ειδικά όταν ένας άνθρωπος με εμπιστεύεται και μου εκμυστηρεύεται πράγματα, δεν θα τα έλεγα ποτέ. Ένας χωρισμός για κανέναν άνθρωπο δεν είναι εύκολος, ούτε αρεστός, ούτε ευχάριστος. Για να συμβαίνει όμως υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Λόγοι οι οποίοι είναι αποκλειστικά ανάμεσα στα άτομα στα οποία συμβαίνει» ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Η Αλεξάνδρα είναι μούσα μου. Είναι πανέξυπνο κορίτσι, γάτα και θα της ταίριαζε απόλυτα. Ειδικά και με τον Λιάγκα, θα τον έβαζε στην θέση του» είπε για το ενδεχόμενο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να είναι συμπαρουσιάστρια στο Πρωινό.

Δείτε το video






Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”