«Η δικαίωση για εμένα θα ερχόταν μόνο αν γυρνούσε ο Γιώργος»: Συγκλονίζει η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ μετά τις συλλήψεις των δραστών

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε η χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεσης της δολοφονίας του, καθώς χθες 28/4 ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ αναμένεται να εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης.

Τι αποκάλυψε

«Όλο αυτό το διάστημα μίλαγα με τις αρχές. Ήξερα ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες, κι όταν συνεχίζονται οι προσπάθειες δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι το τέλος και θα βρεθεί ο ηθικός αυτουργός» ανέφερε η Στάθα Αλεξανδροπούλου και συμπλήρωσε,

«Η ζωή ανατρέπεται. Βλέπεις μία άλλη πραγματικότητα που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί. Ο Γιώργος δεν είχε κάτι να φοβάται, γιατί δεν είχε κάνει κάτι κακό. Όφειλα στην μνήμη του Γιώργου να προχωρήσω για να δικαιωθεί η μνήμη του και να προχωρήσει η ζωή του παιδιού μας. Ο Δημήτρης έχασε ένα γονιό, δεν θα μπορούσε να είχε κι ένα τρελό».

Σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ υπογράμμισε: «Κάποιος φοβήθηκε τα λεγόμενα και τα γραφόμενα του Γιώργου. Κάποιος ήθελε το στόμα του Γιώργου κλειστό και την πένα του ”νεκρή”. Ήταν ο μοναδικός τρόπος να σταματήσουν τον Γιώργο να γράφει και να μιλάει».

Ερωτηθείσα πώς θα έρθει η δικαίωση στην ζωή της απάντησε: «Η δικαίωση για εμένα δεν μπορεί να έρθει, θα ερχόταν μόνο αν γυρνούσε ο Γιώργος. Δεν έχω να πω τίποτα στους δράστες, εγώ θα ήθελα να είχα μπροστά μου τον Γιώργο».

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας Καραϊβάζ, όταν του ζητήθηκε να εκτιμήσει πόσο πιθανό είναι να συλληφθεί ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ απάντησε: «Από την στιγμή που έχουν γίνει δύο συλλήψεις, θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξουν περαιτέρω στοιχεία στο ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός».

Αναφορικά με την ενημέρωση που είχαν από την αστυνομία εξήγησε ο κ. Λύτρας: «Η ενημέρωση που είχα κι εγώ και η Στάθα ήταν ότι δεν θα σταματήσουν τις έρευνες. Δεν ξέραμε πότε θα έφθαναν σε συλλήψεις οι αρχές».

«Πολλοί με έχουν ρωτήσει αν είχα πει ποτέ στον Γιώργο ”άστο αυτό μην τον ψάχνεις”», είπε η κα. Αλεξανδροπούλου και πρόσθεσε «ο Γιώργος ήταν ”αφόβητος” και ο Γιώργος ήταν ερωτευμένος με την δουλειά του, για όσους τον γνώριζαν, που δεν θα μπορούσε να γίνει κατανοητό αυτό από την πλευρά του. Ο Γιώργος είχε επίσης και πάθος με την αλήθεια, εκτός από την δουλειά του».

Δείτε το video


Related posts

Άλλαξε γνώμη ο Κασσελάκης: «Μετάνιωσα για τη δήλωσή μου ότι θέλουμε με τον Τάιλερ παιδιά αρσενικού γένους»

Στέφανος Κασσελάκης: “Είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού, δεν πρόκειται να αλλάξω”

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δεν έχω πλέον την ψυχική δύναμη να σφάξω ένα γουρούνι, μια κότα»