Η χαρά που κατέληξε στο νοσοκομείο: Άσχημα ξεκίνησε η νέα χρονιά για την Βρισηίδα και τον Μαρτίκα – Τι συνέβη

Ένα τραυματισμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας είχε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η ίδια έκανε μια απόδραση με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα για τις γιορτές, αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε στο σκι.

Το ατύχημα την ώρα του σκι

Η Βρισηίδα Ανδριώτου διαγνώσθηκε με οστικό οίδημα έπειτα από πτώση που είχε στο σκι και όπως αποκάλυψε στο okmag θα πρέπει για έναν μήνα να κινείται με πατερίτσες.

«Έπαθα οστικό οίδημα στο πόδι μου και πληγώθηκε κάπως ο χιαστός μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου και συνέχισε: «Θα πρέπει για έναν μήνα να κινούμε με πατερίτσες. Είχα μια πτώση στο σκι και συνέβη αυτό».

Η νεαρή επιχειρηματίας και ο σύντροφός της ταξίδεψαν για λίγες μέρες στο Μπάνσκο για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το σκι. Η Βρισηίδα μάλιστα είχε κάνει και μια ανάρτηση στο Instagram από τη διαμονή τους εκεί.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, η ίδια χρειάστηκε να κάνει φυσιοθεραπεία και να χρησιμοποιεί για λίγο διάστημα τις πατερίτσες της.

Related posts

“Έφαγε” άκυρο ο Λιάγκας: Μαθεύτηκε η αιτία που ο Μικρούτσικος έφυγε άρον άρον από το «Πρωινό» πριν ξεκινήσει η συνέντευξη

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η μητέρα μου είχε γνωρίσει κοπέλες που είχα, δεν της είπα ποτέ ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Κλαίω και είμαι σε σοκ»: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά από αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος