“Η Ασημίνα το ξέρει & καταλαβαίνει”: Το ξεστόμισε ο Δάντης, γι’αυτό δε μπορεί να παντρευτεί την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Χρήστος Δάντης, μιλώντας στο “Mega Καλημέρα”, όπου εξήγησε το λόγο που δεν παντρεύεται την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Παράλληλα μίλησε και για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του.

Όσα αποκάλυψε

«Δεν είμαι full time μπαμπάς, γιατί έχω πολύ ανώμαλο πρόγραμμα με την δουλειά. Πάντα λέω ότι θέλω να κρατάω συγκεκριμένες μέρες για τα παιδιά μου, άλλα ποτέ δεν το καταφέρνω όπως θα ήθελα. Και με τα τρία μου παιδιά έχω εξαιρετικές σχέσεις. Ο μεγάλος μου ο γιος είναι στην Αμερική με την μαμά του, Κατερίνα Τοπάζη», είπε ο Χρήστος Δάντης.

Για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Έχω κάνει τρεις θρησκευτικούς γάμους, δεν έχω περιθώριο για άλλον. Η Ασημίνα το ξέρει ότι δεν μπορώ να κάνω άλλον γάμο και δεν έχει πρόβλημα. Δεν έχει τέτοια θέματα. Με την Ασημίνα περνάμε πάρα πολύ καλά, χαρούμενα. Είμαστε η καλύτερη παρέα….H σχέση μου με την Ασημίνα έχει υποστεί τεράστιο bullying από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε, λόγω της ηλικίας. Βιώνουμε μία εποχή που ο ένας δεν θέλει το κάλο του άλλου. Εγώ είμαι επιθετικός και απαντάω. Όλοι έχουμε την διάθεση να πούμε ότι θα αγαπήσουμε για πάντα. Τις ανθρωπινές σχέσεις δεν τις αγοράζεις. Έρχονται με κάποιον τρόπο».

Δείτε το video


Related posts

Όλα ανάποδα στις διακοπές της Μπέττυς Μαγγίρα – Τι συνέβη;

Καθηλώνει η Μαρία Καρυστιανού: «Αν δω κάτι όμορφο, νιώθω άσχημα που μπορώ να το δώ εγώ και όχι η κόρη μου»

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για την Τούνη: Εξαφανίστηκε από το Instagram, ανησύχησαν οι followers της & ο λόγος θα σε εκπλήξει