Η Άντζυ Σαμίου «δίκασε» τον Άρη Πορτοσάλτε: «Η πρώτη αλήθεια που βγαίνει από το στόμα του είναι…»

Κατά τη διάρκεια μια πολιτικής συζήτησης στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ, ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε στην  Άντζυ Σαμίου αλλά και την Νατάσσα Μποφίλιου.

Τι συνέβη

«Από την κυβέρνηση των προοδευτικών πήγαμε στην κυβέρνηση ανοχής, δηλαδή, τα σκαλιά κατέβαιναν που λέει και η Άντζυ. Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά που λέει και η Άντζυ που είναι δικιά μας. Η Άντζυ Σαμίου είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο χαμηλά», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Αυτή η φράση πυροδότησε διάφορα σχόλια στο πάνελ της εκπομπής και μετά από λίγο ο Άρης Πορτοσάλτε αναρωτήθηκε: «Ακούμε και Νατάσσα Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου. Δεν είναι στο βουνό, δεν έχει κάνει αντάρτικο»;

Η Άντζυ Σαμίου παρακολουθώντας το απόσπασμα έδωσε τη δική της καυστική απάντηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter. Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη αλήθεια που βγαίνει από το στόμα του Πορτοσάλτε είναι πως “η Άντζυ Σαμίου είναι ΣΥΡΙΖΑ”!» Γελάκια και ειρωνείες Πορτοσάλτε για Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου: «Δεν έχει πάει στο βουνό;».

Related posts

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

Λύγισε στον αέρα η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της – «Εγώ δεν είμαι ηρωίδα»

“Ζω διπλή ζωή”: Τούμπα όλα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο, η νέα ζωή, τα ξεκαθαρίσματα & τα 2 παιδιά